שתף קטע נבחר

מפגש קרחונים

קחו שני בחורים ציניים עם הומור קפוא כמו שלג מסוג ליאור שליין וגורי אלפי, שלחו אותם לאלסקה ותראו איך אפילו שם המעלות מתחילות לצנוח. כדי שהם לא ירגישו את זה קורה, הם הצטיידו בביגוד תרמי וגרביים חמות

אם יש משהו שיכול להשפיע עוד יותר על הצינה הנושבת עכשיו בערבות אלסקה, זו נחיתה של שני המזגנים הציניים, ליאור שליין וגורי אלפי, שהגיעו לביקור בלב הקרחונים. זה קרה לפני כמה ימים, במסגרת הצילומים לעונה השלישית של "פעם בחיים", כשהשניים השאירו את הנשים בבית, להלן מרב מיכאלי והילה אלפי, לשמור בהתאמה על החתולים והילדות.

 

לפני הטיסה, הלכו השניים להצטייד בביגוד תרמי, צעיפים, מעילים וכפפות של המותג "קולומביה" וגורי ילל שהוא ממש, אבל ממש סובל מקור.אם הוא יעמוד במינוס 20 מעלות, כבר בשישי הקרוב מיד אחרי שהוא יחזור, הוא יחגוג עם כל החברים והברנז'ה במסיבת ענק, לכבוד הבת סול, שנולדה ממש מזמן.

מה עם איזה מגפי אסקימוסים? קצת פרווה?

השאלה אם ורוד באלסקה ידליק את הדובים או לא

הכי חשוב לא לקפוא על השמרים

אני הולך למכור קרח לאסקימוסים ואולי פורמט לתוכנית אירוח

 

(צילומים: רפי דלויה)

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אלפי. סובל מקור
אלפי. סובל מקור
צילום: רפי דלויה
שליין. ולישון ליד מרב זה לא לקפוא?
שליין. ולישון ליד מרב זה לא לקפוא?
צילום: רפי דלויה
מומלצים