"בעלי נפטר בגלל רשלנות רפואית"
תביעה על סכום של שמונה מיליון ש"ח הוגשה נגד קופ"ח מאוחדת . התובעת טוענת כי הרופא שבדק את בעלה לא פיענח נכון את תוצאות הבדיקות שלו
אלמנתו של טייס אל על, מרדכי רדר ז"ל, תובעת שמונה מיליון ש"ח פיצויים מקופת חולים מאוחדת. לטענתה רשלנות רפואית חמורה של רופא המשפחה, גרמה למותו של בעלה.
מכתב התביעה, שהוגש על ידי עורכי הדין דורון כספי ודניאל סרור לבית המשפט המחוזי בירושלים, עולה כי בשנה שעברה חזר רדר מטיסה מניו יורק, חש ברע והתקשר לרופאו. הרופא, כך על פי כתב התביעה, המליץ לרדר לקחת אופטלגין. יומיים אחר כך הגיע רדר לבדיקת א.ק.ג אצל רופא וזה פיענח אותה כתקינה. בחוות דעת שמסר רופא אחר אחרי המוות הוא מצא שהיה אוטם בשריר הלב.
על פי כתב התביעה, הגיע רדר מספר שעות אחרי שהיה אצל הרופא לביתו, וזמן קצר אחר כך התמוטט לנגד עיני אשתו וילדיו. נסיונות מגן דוד אדום להחיותו נכשלו והוא נפטר באמבולנס.
לטענת התובעים, רשלנותו של הרופא היא שגרמה למותו ועתה הם דורשים פיצוי של שמונה מיליון ש"ח מקופת חולים מאוחדת.
טרם הוגש כתב הגנה.