רונקטי: אנו ליושיה - כרמיאל 71:73
מובילת הליגה היוונית הצליחה לנצח את כרמיאל, לטענת כרמיאל, לא מעט בעזרת השיפוט הביתי. יו"ר הקבוצה: "ברבע האחרון הייתה הצגה של שני השופטים"
נירוסופט כרמיאל הפסידה הערב (ד') ביוון לקבוצת אנו ליושיה, 71:73, אחרי משחק שהיה ברובו בשליטה של הישראליות.
בכרמיאל באו בטענות קשות נגד שני השופטים. במחצית הראשונה שיחקה כרמיאל כדורסל מצוין ושמרה על יתרון, שהתעצם לקראת ההפסקה. לימור מזרחי, שחזרה לכושר מלא וליקשה פרט, עשו את מרבית העבודה ההתקפית לכרמיאל. בהגנה הוכיחה כרמיאל יכולת קבוצתית גבוהה. המחצית הראשונה הסתיימה ביתרון ישראלי 28:37.
הרבע השלישי נמשך במגמה דומה לזה שהסתיים הראשון, כאשר כרמיאל ממשיכה להוביל, בהפרשים הנעים בין חמש לתשע נקודות. עם זאת, כבר במהלך הרבע ניכרו אותות ראשונים של עייפות של שחקניות כרמיאל, והרבע הסתיים בחמש הפרש, 49:54 לכרמיאל.
ברבע האחרון כבר נגמר האויר לשחקניות כרמיאל, ואנו ליושיה הצליחה לעלות ליתרון של שש נקודות. כרמיאל לא הרימה ידיים, הצליחה בדקה האחרונה להשוות את התוצאה אחרי שתי עבירות של הביתיות. שריקה אחרונה שנויה במחלוקת חמש שניות לסיום, נתנה את המשחק למקומיות, שקלעו שתיים מהקו וניצחו כאמור 71:73.
יו"ר כרמיאל, מינו נגרין, אמר אחרי ההפסד: "המשחק היה בשליטתנו ברובו, וברבע האחרון הייתה הצגה של שני השופטים. הם שרקו לנו 10 עבירות ברבע לעומת ארבע ליווניות, כאשר השריקה האחרונה שנשרקה לנו הייתה קריטית".
מאמן הקבוצה, רפי בוגטין: "מעבר לקטע של השיפוט, אנחנו אחרי סידרה של התמודדויות קשות בזמן האחרון. שלטנו במשחק, אבל לקראת סופו העייפות נתנה אותותיה. חזרנו רק בזכות הלב הגדול שהבנות נתנו. אם להיות ריאלים ההפסד בשתי הנקודות מעביר את ההכרעה אלינו הבייתה וצריך לנצח".
הרבו לקלוע לכרמיאל: לקישה פרט 23, לימור מזרחי 20.