שתף קטע נבחר

גיא לוי: "למרות הביקורת, העם איתנו"

מאמן הצעירה עומד על שלו ועונה למבקריו: "יש לנו אפס נקודות, אבל הנבחרת טובה יותר היום". אבא גברי בא לבקר ופתח פה: "כל הפרשנים חושבים שהם אלוהים"

פחות מ-24 שעות לאחר ההפסד 1:0 לבלגיה, ואולי גם כדי להירגע מכאב הלב אחרי ההדחה מאליפות אירופה, יצאו היום (ה') שחקני הנבחרת הצעירה לסיבוב שופינג בוולווחה. בערב כבר חזרו להתאמן, והאיש שבמרכז תשומת הלב השיב לדברי הביקורת שנשמעו כלפיו.

 

 

גיא לוי הגיע, רגוע כהרגלו, למסיבת העיתונאים ואמר: "העם איתנו, הציבור תומך בנו. כל הביקורת לא מפריעה לי, כי אני יודע שאני עושה עבודה מקצועית". לגבי המשחק הבא, ביום שבת מול פורטוגל הוסיף המאמן: "אין אצלנו אלמנט של עייפות, אנחנו רוצים שזה לא יהיה המשחק האחרון שלנו. נצטרך לקחת את הדברים עד הקצה".

 

צפו בהכנות הנבחרת לפני המשחק מול פורטוגל (עודד שלו)

"אני לא מתעסק בביקורת אלא בעבודה שלי", המשיך לוי, "ואני חוזר ואומר שמהמשחק הראשון לשני עשינו את העבודה כמו שצריך. נכון שאנחנו עם אפס נקודות, אבל הנבחרת היום היא נבחרת טובה יותר, וגם אם התוצאה לא לטובתנו, מול בלגיה נראינו מצויין".

 

לוי דיבר גם על הביקורות בארץ: "את התקשורת אני מכבד מאוד, אבל אתם חייבים להבין שאלה התשובות שלי וזו הדרך שלי להעביר את הדברים. אין לי בעיה שהביקורת מתמקדת בי, כי אני יודע שאני עושה דברים מקצועיים. שלב הסיכומים עוד יגיע, עכשיו אנחנו מתעסקים רק בפורטוגל, שהיא נבחרת איכותית מאוד. לפני הטורניר אמרו שהיא תהיה בין ארבע הגדולות, ונכון לעכשיו המצב שלהם לא יותר טוב משלנו".

 

"אני מאוד נהנה מהאליפות, מהאתגר המקצועי, התמודדות עם פציעות, רגשות. ההתמודדות עם התקשורת זה דבר נחמד. אי אפשר לסכם עכשיו. צריכים להתמקד במשחק מול פורטוגל. יהיה נחמד אם התקשורת תהיה חיובית. אנו צריכים את התמיכה שלכם".

 

מי שמיהר לתמוך במאמן באופן טבעי הוא אביו, יו"ר ההתאחדות לשעבר גברי לוי. האחרון הגיע למחנה הנבחרת בהולנד וענה לכל מבקריו של בנו. "כל הפרשנים חושבים שהם אלוהים", אמר לוי האב.

טוטו תמוז באימון שאחרי ההפסד לבלגיה (צילום: עודד שלו)

 

גם שחקניו של לוי, התייצבו לצידו מול התקשורת, לפני שהתפנו לאימון שחרור תחת הגשם. "היה לנו לילה מאוד מאכזב אבל זה עוד לא נגמר כי יש סיכוי להגיע לבייג'ינג" אמר עידן סרור, "אנחנו מרגישים שהתקשורת נגדנו, אבל תבינו שהרמה פה הרבה יותר קשה מהליגה, ולא פשוט להתמודד ברמות האלה. ועם כל זה, רק בגלל חוסר מזל לא ניצחנו את בלגיה"

 

גם אמיר טגה התייחס לביקורות על לוי: "המאמן בראש המערכת, כל החיצים אליו לטוב ולרע, ולדעתי עושים לו עוול. הלוואי שנבחרות ישראל יגיעו בעתיד למעמדים כאלה".

אבי לוזון וגברי לוי במחנה הנבחרת. אבא מגונן (עודד שלו)

פורסם לראשונה 14.06.07, 15:17

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
גיא לוי
גיא לוי
צילום: עודד שלו
מומלצים