שתף קטע נבחר

מאהו הדהים את רפאל נאדאל

הצרפתי, 106 בעולם, עלה לחצי גמר טורניר קווינס בלונדון על חשבון אלוף הרולאן גארוס, שהודה בסיום: "להגיע לרבע גמר על דשא זה לא רע עבורי"

ניקולס מאהו, 106 בעולם, הדהים אמש את רפאל נדאל בטורניר קווינס שמתקיים בפאתי לונדון ומהווה למעשה הכנה לווימבלדון. הצרפתי, שהפתיע עוד קודם לכן את איבן ליוביצ'יץ' המדורג 5 בעולם, עשה את אותו דבר למדורג 2 ואלוף הרולאן גארוס הטרי עם 5:7, 6:7.

 

בסיום אמר מאהו: "זה היום הגדול ביותר בקריירת הטניס שלי, זה מדהים". הצרפתי יפגוש בחצי הגמר את בן ארצו ארנו קלמונט (ניצח את נובאק דיוקוביץ'). ומה היה לנדאל לומר בסיום? "זה היה משחק לא קל. לא שיחקתי טוב, אבל אני מרוצה מהטורניר שלי. זה קשה לשחק מדי יום ולעלות לרבע גמר על דשא, זה לא כל כך רע עבורי".

אוהב את הדשא של קווינס. רודיק (צילום: איי פי)

 

עכשיו נדאל יחזור למאיורקה לפני שישוב לאנגליה ולטורניר ווימבלדון. מה תכניותיו בדיוק? לא קשה לנחש... "אני מתכנן לחזור הביתה, לשחק קצת גולף, לצפות בסיום העונה בליגה הספרדית ולבלות עם חברים". מאיורקה להזכירכם, תשחק נגד ריאל מדריד, הקבוצה אותה אוהד 'רפא', במחזור הדרמטי שיקבע את זהות האלופה, כשברצלונה וסביליה מחזיקות לה אצבעות.

 

בחצי הגמר השני ינסה דמיטרי טורסנוב הרוסי, להפתיע את אלוף שלוש השנים האחרונות אנדי רודיק, שמאוד אוהב את טורניר קווינס. האמריקני גבר על מרין צ'יליץ' הקרואטי שעלה מהמוקדמות 4:6, 6:7 והודה כי יצטרך לשחק טוב יותר מול הרוסי, שמדורג 7 בטורניר. טורסנוב עבר את הצ'יליאני פרננדו גונסאלס, עם 3:6, 7:6, 4:6 אחרי הפסקת גשם.

 

* מקלחת גשם קצרה בטורניר האלה שבגרמניה, גרמה ללא-מעט החלקות במשחק בין ג'יימס בלייק לפיליפ קולשרייבר המקומי. ג'יימס, שהפסיד 4:6, 3:6, לא אהב את החלטת המארגנים להמשיך במשחק, למרות שאלה כבר הספיקו לסגור את הגג. "פיליפ התחלק פעם אחת ואני פעמיים. חבל". בחצי הגמר יפגוש קולשרייבר את מרקוס בגדאטיס הקפריסאי, כשבחצי המקביל יפגוש ירקו ניימינן הפיני, את תומאס ברדיץ' הצ'כי.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
רפאל נאדאל
רפאל נאדאל
צילום: איי פי
מומלצים