גיא גורן הצטרף כשותף לפוגל אוגילבי
גורן התחייב בפני משפחת לוין לנהל את מחלקת הקריאייטיב גם בשנים הבאות
גיא גורן, סמנכ"ל הקריאייטיב בפרסום פוגל-אוגילבי, קיבל מניות והפך שותף במשרד הפרסום. על פי ההסכם עם משפחת פוגל, התחייבה המשפחה להעניק לגורן מניות רק לאחר תום שלוש שנות ניהול מחלקת הקריאייטיב ורק לאחר שהתחייב לנהל גם בשנים הבאות את המחלקה.
גורן, שבתפקידו הקודם שימש כסמנכ"ל הקריאטיב של ראובני פרידן, היה שותף למסעי פרסום גדולים של אורנג', שטראוס –עלית, 012 קווי זהב, קסטרו, תפוזינה וויזה כאל.
ביולי 2004 מכר צבי לוין, שהיה שותף במשרד פוגל לוין, את חלקו במשרד (30%) לדוד פוגל, מייסד המשרד. לדברי פוגל, מבעלי המשרד, "היות ומשפחת פוגל קיבלה החלטה אסטרטגית לא למכור את החברה, אני מתייחס לגיא לא רק כאחד מהכישרונות הגדולים של ענף הפרסום, אלא גם כאילו היה בני. תקוותי היא שיחד עם משפחת פוגל ימשיך ויוביל קדימה את המותג פוגל אוגילבי".
עוד הוסיף פוגל, כי הוא מתייחס למותג כאל מפעל חיים "ואינני מתעורר כל בוקר וחושב איך לעשות אקזיט. אני אוהב ומאמין במותג ושמח שלמשפחתי יש ממשיכים".
פוגל. מייסד המשרד
מומלצים