כל הג'ז הזה בוויברטור שלך
היפנים לא נחים לרגע: בתערוכת אבזרי מין שמתקיימת בימים אלה בטוקיו הם מציגים את הדבר הבא - ויברטור שפועל בקצב המוזיקה שאתם שומעים. מעיינה שנהר עוקבת אחרי כל מה שחדש, ויש לה גם סטארט אפ משלה
היפנים, אשפי ההמצאות האלקטרוניות, פיתחו אבזר מין בשם "ג'י-פוד" ולו תכונות ייחודיות: אמנם צורתו היא בדמות פין גברי, כמו רוב הוויברטורים, אולם מה שמאפיין אותו היא העובדה שהוא רגיש לצלילים ומשנה את תדירות הוויברציות שלו בהתאם לקצב המוזיקה שהוא מקבל ממערכת שמע כלשהי - אם פי 3, טלפון סלולרי, מערכת מוזיקלית או אפילו טלוויזיה.
הג'י-פוד החדשני הזה עולה 25 אלף ין, שהם בסך הכל כ-200 דולר, שזה ממש לא יקר, בהשוואה למה שעולה לנו בארץ ויברטור אפילו מהזן הקונבנציונלי, החף מתחכומים מיוחדים. הצעצוע מלא השמחה הזה מוצג בתערוכת צעצועי המין הראשונה אי פעם ביפן, ונפתחה ביום שישי האחרון בטוקיו. ממציא האבזר, מהנדס בשם איקירו קאמידה, אמר שנדרשו לו ארבע שנים לפיתוח המכשיר, מהרגע שעלה על הרעיון ועד שהמוצר המוגמר יצא לשוק. הוא סירב לגלות באילו נסיבות הרעיון עלה במוחו.
על פי הדיווחים של סוכנות הידיעות הצרפתית, בתערוכת "אבזרים למבוגרים - טוקיו 2007” הוצגו אבזרי מין, “מכונות מין" (אנשי הסוכנות לא הסבירו מה זה. מסקרן, נכון?) אבזרי לבוש וסרטי וידיאו. למה לעזאזל לא שולחים גם כתבים מהארץ לסקר אירועים כאלה? הייתי מוצאת מתנדבת שתיסע לדווח מהשטח בצורה קצת יותר מפורטת.
גם לי יש רעיון מדליק לסטארט-אפ בתחום צעצועי המין, משהו שיכול לשכלל את החוויה לשני בני הזוג גם יחד. אני רוצה לפתח ויברטור שפועל בטכנולוגיית בלוטות' (Bluetooth). הפוטנציאל מצוין: אפשר להפעיל אותו ממרחק, מהחדר השני או אפילו מהצד השני של הטלפון, ואני בטוחה שגם גברים חובבי חדשנות בלו-טוסית' יאהבו אותו. איזה מומחה מתנדב להצעיד את זה קדימה?
ט"ו באב גם פה, ברור
לכבוד ט"ו באב, כשכולכם נמצאים בחיפושים קדחתניים אחרי איזו מתנה מקורית, מיוחדת, אחרת, אני מציעה לכם לרענן דווקא משהו מהעבר הטוב והמוכר. לרגל חג האהבה, נסו לשחזר בזיכרון את התקופה ההתחלתית של הקשר שלכם, אותה פיסת חיים רומנטית שבה כל דבר קטן ריגש אתכם. כל נשיקה הייתה חגיגה. כל חיזור קטן היה מרגש ומחמם לב. העלו בדמיון את המעשה המיני שהכי הדליק אתכם אז, ואיתו תבלו את הלילה.
לשם השינוי והחידוש, אני מציעה שדווקא הצד הפחות יוזמתי בדרך כלל, יהיה זה שייקח בערב את המושכות, ייתן את הטון ויוביל את כל המהלך המיני. נכון שזה מקסים לעשות את זה קצת אחרת? רק כשמתנסים במשהו שלא העזנו לעשות קודם, כשמרחיבים את גבולות המוכר והמותר, מרגישים שיש צמיחה אמיתית ותהליך של התבגרות והתחדשות אישית. אם בא לכם, ספרו לנו בטוקבקים איזה חידוש נוסטלגי שימח את מיטתכם הלילה.
עוד חדשות ממעיינה: