שתף קטע נבחר

מה חדש ב"גיבורים"?

הבמאי קווין סמית יביים פרק בסדרת הבת של "גיבורים" ויש גם חדשות וכמה ספויילרים לגבי דמויות חדשות שיצטרפו לעונה השנייה

קווין סמית', במאי תסריטאי ואמן קומיקס ("מוכרים בלבד" 1 ו-2, "עכברי הקניון" ו"דוגמה") יכתוב ויביים פרק בסדרת הבת של גיבורים "Heroes: Origins", כך הודיע בעצמו בכנס הקומיקס, הפנטזיה והמד"ב Comic-Con שנערך בשבוע שעבר בסן דייגו. סמית', שהגיע לכנס לכבוד הקרנת פרק הפיילוט של הסדרה החדשה שלו "Reaper" שתשודר ברשת CW, השתתף במפגש מעריצים עם יוצר "גיבורים" טים קריג ועם כוכבי הסדרה.

 

"Heroes: Origins" תשודר ב-2008 בזמן פגרת החורף של סדרת המקור, מיד בתום שידור העונה השנייה שלה (ששידורה ייחל ב-24 בספטמבר השנה). הסדרה תציג בכל אחד מפרקיה סיפור של גיבור אחר, חלקם חדשים וחלקם כאלה שהופיעו בסדרה המקורית אבל אינם חלק מהקאסט הקבוע שלה. בתום שידורה, הצופים יתבקשו להצביע באינטרנט מי היתה דמות הגיבור החדשה האהובה ביותר מסדרת הבת. הדמות הזאת תצטרף לקאסט של העונה השלישית של סדרת האם "גיבורים".

 

לפי תמליל הפאנל שנערך בכנס ה- Comic-Con לכבוד הסדרה, נראה שרמת הסודיות הקשורה לעונה הבאה של הסדרה עלתה באופן ניכר, אבל הנה כמה רסיסי אינפורמציה שכן נזרקו לעבר המעריצים המורעבים שנכחו בפאנל. הכתוב בהמשך אינו מיועד לרגישים לספוילרים.

 

ספוילר לפנייך

העונה הראשונה תתחיל כארבעה חודשים מהיום שבו נסתיימה העונה הראשונה והירו יקאמורה עדיין לכוד בעבר, במקום שבו נסתיימה העונה הראשונה - שדה קרב סמוראי לפני 400 שנה. ועם זאת, מהר מאוד יסתבר שהעבר הסמוראי וההווה צפויים להתנגש באופן דרמטי.

 

האחים פטרלי יופרדו על ידי הנסיבות ויבלו את רוב העונה בנפרד. H.R.G (נואה בנט) העביר את המשפחה שלו לדרום קליפורניה, אבל המשפחה, כמו גם שאר בני החבורה, לא מצליחים להישאר מאוחדים בגלל אירועי העבר.

 

בנוסף, נמסרו פתיתי מידע על מספר דמויות חדשות שהצטרפו לעונה החדשה. שניים מהגיבורים החדשים הם מאיה (דניה רמירז) ואלחנדרו (שלים אורטיז), תאומים ממרכז אמריקה, שכוחותיהם המיוחדים תלויים אחד בשני. דמות חדשה נוספת היא הסמוראי הלבן בן אלף השנים שייגלם השחקן דייויד אנדרס. הוא יהיה קשור באופן כלשהו לאחוות ימגאטו. עוד תצטרף לסדרה דמות פרנקופונית חדשה בשם סופי. הדמות מועסקת על ידי קבוצה כוחנית מסתורית והיא אינה חוששת להשתמש בכוח קטלני שברשותה כדי למלא את המשימה שהוטלה עליה.

 

מי שחשב שנפטרנו מסיילר טעה מרות. זכארי קינטו - "סיילר" - שהיה עד כה שחקן אורח בעונה הראשונה, יהפוך לדמות קבועה בעונה החדשה, זאת על אף שנודע לאחרונה שקינטו עומד לגלם את מר ספוק בסרט "מסע בין כוכבים החדש".

 

והחשוב מכל: מסתבר שישנה יישות גדולה ורעה יותר מסיילר והיא תגלה את פניה בעונה השנייה. רמז לכך ניטמן כבר בעונה הראשונה, בדבריה של הילדה מולי, ה-GPS האנושית: "בכל פעם שאני חושבת עליו, הוא יכול לראות אותי. הוא הבוגימן".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
הירו נקאמורה. הוא יחזור
הירו נקאמורה. הוא יחזור
מומלצים