שתף קטע נבחר

שרון זאבי: "בגילי המופלג, הגיע הזמן לתואר"

מכבי רמת חן קיימה את מסיבת העיתונאים הרשמית לפתיחת העונה וכיוונה גבוה. המאמן עדן ענבר: "לא היתה שחקנית שרציתי והיא לא בקבוצה". יקטרינה דמיטרובה: "להגיע לפה זו קפיצת מדרגה". אימון: 90:103 לרמלה על בנות השרון

"המטרה שלנו היא להביא לפחות תואר אחד למועדון", כך, בלי הודעה מוקדמת, פתחה יו"ר מכבי רמת חן, אורה גלזר, את מסיבת העיתונאים הרשמית של המועדון, שנערכה היום (א') באולם יסמין בכפר המכביה.

 

רמת חן, שהודחה אשתקד רק בחצי גמר הפלייאוף ונחשבת במשך שנים לאחת מאימפריות כדורסל הנשים בארץ, הציגה את הסגל המחודש שלה וראשיה לא פחדו לשחרר הצהרות לאוויר העולם. המאמן עדן ענבר, שהגיע הקיץ מהפועל חיפה-מוצקין, הוסיף: "שמנו לעצמנו מטרה והיא להוות תחרות אמיתית לרמלה ורמת השרון. אנחנו לא מתביישים בכך ואם נשיג פחות נדע שלא עשינו את שלנו".

דמיטרובה וענבר בתמונה ראשונה (רענן וייס)

 

יקטרינה דמיטרובה הבולגריה, הרכש החדש של ענבר, סיפרה על ההחלטה להגיע דווקא לרמת חן: "בשנתיים האחרונות שיחקתי באיטליה, אמנם בליגה טובה,
אבל בקבוצה בלי מסורת או שאיפה לתארים. להגיע לקבוצה כמו רמת חן זה צעד קדימה עבורי, צעד מתבקש לשדרוג הקריירה שלי".

 

ענבר הוסיף: "יש לנו יכולת להיות קבוצה התקפית מצוינת, אבל בשביל לקחת תואר אסור להזניח את ההגנה. ללא קשר לכך, אני יכול להגיד שלא היתה אף שחקנית שרציתי והיא לא נמצאת כעת בקבוצה". הקפטנית שרון זאבי סיכמה בנימה של חיוך: "בגילי המופלג, הגיע הזמן לקחת תואר בכל הכוח".

 

רמת חן תארח מחר את טורניר ראש העיר המסורתי באולם זיסמן ברמת גן. במשחק הראשון (17.00) יתמודדו הדאלבסטית אליצור רמלה ובני יהודה. במשחק המרכזי (19.00) תפגוש רמת חן את אליצור חולון.

 

רמלה פתחה את משחקי האימון שלה הקיץ עם ניצחון 90:103 על בנות השרון. שי דורון ונטאשה אנדייליץ' הוליכו את קלעיות רמלה עם 20 נקודות כל אחת, לייני סלווין (13) וצ'סיטי מלווין (11) הצטיינו אף הן. מיסטי וויליאמס בלטה בבנות השרון עם 19 נקודות.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
בראון וטרי
בראון וטרי
צילום: רענן וייס
מומלצים