אשתו של אנטוניו פוארטה המנוח ילדה בן
חודשיים אחרי מותו על המגרש של מגן סביליה, ילדה אשתו יורש, שקיבל את שמו. אאיטור אנטוניו גם זכה למנוי כבוד של המועדון, שהוציא משימוש את חולצתו מספר 16
חודשיים אחרי שעולם הכדורגל בכה את מותו של אנטוניו פוארטה, מגן סביליה שאיבד את הכרתו במהלך משחק, נרשם היום (ג') רגע מרגש נוסף בהקשר של השחקן המנוח.
מאר רולדאן, אשתו של פוארטה שהיתה בהריון בעת מותו, ילדה היום את אאיטור אנטוניו, בנו של השחקן שקיבל כשמו השני את שם אביו, שמת בגיל 22 בשל מום בליבו. כזכור, במהלך אותו ערב טראגי, פוארטה התמוטט מספר פעמים ומאוחר יותר מת בבית החולים.
התינוק הרך כבר קיבל מנוי כבוד לכל חייו למשחקי סביליה, במסגרת פעילויות ההוקרה לזכר השחקן, שיוזם המועדון מדרום ספרד, ביניהן הוצאת החולצה מספר 16 שלו משימוש.
חוסה מריה דל נידו, נשיא סביליה, הגיע לבית החולים לבקר את האם ובנה ואילו שחקני הקבוצה יעשו זאת ביום רביעי, אחרי משחקם ביום שלישי בערב בליגת האלופות.
זוכרים את אנטוניו פוארטה. יש יורש
צילום: איי אף פי
מומלצים