ילדה ילדה ילדה
נמרוד דביר מבכה את תום עידן "הלוליטה הלאומית", אבל מפרגן ליעל בר זוהר את ההתבגרות
כל הבלונדיניות עושות עכשיו ילדים. בריטני ספירס, כריסטינה אגילרה, מירי בוהדנה, אפילו הילה נחשון בטרנד. לעזאזל, לו רק היה לי רחם, גם אני הייתי מזנק על העגלה ומשחרר לעולם איזה נמרוד ג'וניור קטן. והשבוע, חם מהתנור, קבלו את הצאצא לבית בר זוהר-זו־ארץ (אלוהים, שלא יתעקשו על שני שמות משפחה), בן זכר לתפארת מדינת ישראל. חוץ מהיותו חתיך פוטנציאלי ליגה א', מסמל היורש את הפיכתה הרשמית של יעלי מהקוזינה הרשמית של ארץ ישראל לאמא־דודה של כולנו. אותו תהליך, בערך, שעבר גם על הדנה דבוריניות, העינת ארליכיות ושאר מנחות ערוצי הילדים למיניהן. יש שיקראו לזה אובדן קריירה, אני קורא לזה פשוט התבגרות.
כבר כמה שנים שעיתונים שונים (טוב, נו, אנחנו) נהנים להספיד ולהנציח את התדרדרותה של מי שהיתה פעם הלוליטה הלאומית. מאז ימיה כבעלת דדיים לצד ליאור מילר / הילדה בתמונה השערורייתית ההיא על הסוס / הפתיינית השובבה של פוקס, בר זוהר הציתה את הפנטזיות של גברי ארצנו בזכות בלונד שופע, חיוך חמוד וכמובן, תסמונת ה"גבר הולך לאיבוד דרך מרפסת". היא היתה הראשונה לעשות את זה, הרבה לפני שאגם רודברג ואסתי גינזבורג היו בכלל ניצוץ בעיניים של אבא ואמא.
אך שעון הזמן אכזרי הוא וכמו כולנו, גם בר זוהר התבגרה. עד לא מזמן היא עוד נאחזה בקרנות מזבח העור המתוח: קצת מרי לו, הרבה חלטורות בהנחיה. בשנה האחרונה, כך נראה, נעצר הגל. עם פרסומת אוורירית לתמרוקים, בטן תופחת וגישה אנטי כוכבנית, בר זוהר ניערה מעליה את מי החמצן ועברה פאזה. אז מה הלאה, עכשיו שיש ילד בבית? סביר להניח שלא עוד פרסומות הורמונליות, משדרי ילדודס ושאר ענייני עשרים ומשהו. בר זוהר החדשה והאימהית תעבור, סביר להניח, לנישה הבוגרת והמיושבת, זאת של תוכניות הבוקר והבישולים, או שתעזוב אותנו בכלל לטובת קריירות אחרות / שגעת הטיטולים. בכל מקרה, אנשים ימשיכו לעקם את האף על כך שהלוליטה הלאומית העזה לעשות את האסור מכל - להתבגר. כמו שאמר האוחץ' של בריטני - ליב יעל אלון!
- טורי דעה נוספים תוכלו לקרוא במדור הכניסה של גיליון פנאי פלוס החדש