היד שמנענעת את הבקבוק
מי לא זוכר את האימה שאחזה בו בכל פעם שהביבייסיטר שלו נכנסה לחדר, בייחוד אחרי צפייה ב"יד שמנענעת את העריסה"? מי חשב שהיום רבקה דה-מורניי תשקשק איזה ויסקי קטן ותיעצר על נהיגה בשכרות?
אנחנו כבר לא מתפלאים לשמוע בכל פעם על איזה סלב עבר שהיום מחפש כותרות בזבל, או לחילופין בבקבוק. יש כאלו שחושבים שזה מה שיחזיר אותם. אבל יש כאלה שעושים את זה בעדינות, כאילו בטעות. בכל מקרה, גם לאלו אנחנו מתייחסים יפה.
היום נעלה מהאוב את רבקה דה-מורניי. היא לא באמת נעלמה לנו מהמסך, אבל פשוט מאז "היד שמנענעת את העריסה" ותפקיד של רעה-טובה ב"שלושת המוסקטרים", אנחנו לא ממש זוכרים איפה היא שיחקה.
רבקה דה-מורניי נעצרה על ידי המשטרה עקב נהיגה בשכרות. היא נעצרה על עבירת תנועה, וכשהשוטר ניגש אליה, הוא טען שהריח ריח של אלכוהול בנשימתה. "היא שיתפה פעולה לכל אורך תהליך המעצר", סיפר דובר המשטרה. התובע המשטרתי סיפר שלא הוגשה תביעה נגדה.

סוכנות AP מדווחת שהשחקנית בת 45. אחרים מתווכחים ואומרים שהיא בת 48. אנחנו פשוט מבקשים ממנה להחליף את משחת השיניים שלה למשהו חזק יותר.