עידו רוזנבלום בהפרעה
שעשועון טריוויה לא שגרתי עם עידו רוזנבלום, חיות פושעות מבקשות להביא לקץ העולם וגורילה אחת שחותרת תחת אושיות הממסד. בערוץ "ביפ" משיקים לוח שידורים חדש
עידו רוזנבלום מתפרע בשעשועון טריוויה אכזרי, חיות פושעות מבקשות להביא לקץ העולם וגורילה אחת שחותרת תחת אושיות הממסד - זוהי המרכולת שאנשי ערוץ ביפ מבקשים לחמם לכם איתה את החורף. בשבוע הבא, יום ראשון ה-18 בנובמבר, ישיקו בערוץ לוח שידורים חדש, שכולל ארבע תכניות מקור חדשות ועונה שלישית לתוכנית "מהדורה מוגבלת".
העונה החדשה תתאפיין ברצועות שידור קבועות, כמיטב המסורת שמטפח הערוץ בחודשים האחרונים. החל מה-18 בנובמבר ישודרו מדי ערב "פרויקט ביפ", "בהפרעה" ו"מהדורה מוגבלת", בימי שישי תשודר הקומדיה "חיות פשע" ובמהלך דצמבר תעלה גם "טופי והגורילה".

עמוק בפשע. חיות
"פרויקט ביפ" היא ריאליטי קומיקאים בהנחיית ליאון רוזנברג. בפרויקט משתתפים 25 שחקנים-יוצרים, צעירים, מוכשרים ולא מוכרים שיופיעו מדי ערב במערכונים פרי עטם במטרה להישאר בתוכנית ולהפוך לצוות הקומי הבא של ישראל. המתמודדים חולקו ל-11 צוותים קבועים (זוגות ושלישיות), וביצועיהם ידורגו על ידי צוות של שופטים הכולל את אורי גוטליב, רשף לוי וריקי בליך, בשיתוף עם הקהל באולפן וקבוצות מיקוד מגוונות. הצוותים שיזכו בניקוד הנמוך ביותר ייאלצו לעזוב את הפרויקט. לצד ההופעות על הבמה, "פרויקט ביפ" תתלווה למתמודדים מאחורי הקלעים ותתעד גם את הליכי העבודה שלהם.
"בהפרעה" הוא פורמט טריוויה יומי קנוי, בהגשת עידו רוזנבלום ("מונית הכסף"). בכל תכנית משתתפים ארבעה מתמודדים, שמתחרים ביניהם על הזדמנות לזכות בחמישה פרסים. לשם כך עליהם לענות נכונה על שאלות ידע כללי. אך בשעשועון טריוויה זה, שאלה וקוץ בה: בעת המענה דעתם מוסחת במגוון דרכים משונות: צ'ייסרים של משקה צ'ילי חריף, שוק לייזר, התחככות בנודיסטים, טיפולי שיניים, מכות חשמל ושאר טיפולים יצירתיים.
מי מביניהם שיישאר בפוקוס, וישיב על מרבית השאלות נכונה, יאולץ לענות על מקבץ שאלות נוסף. בעוד תשובה נכונה תזכה אותו באחד הפרסים, מענה שגוי יתן דרור לשלושת המתחרים המפסידים לנפץ את הפרס שאיבד, בסיוע אלות ופטישים.
"חיות פשע", שתעלה לשידור ב-23 בנובמבר, היא קומדיה ששמה אינו מטעה - מככבות בה חיות (נמר ועכבר) שנמצאות עמוק בפשע. יש בה תשלובת של בני אדם, בובות ואנימציה, לא פחות. הנמר והעכבר המנוולים עומדים לבצע אקט זדוני העלול לסכן את האנושות כולה. המשטרה, שנמצאת על הזנב שלהם, מצליחה לעצור את חברם הטוב – משה קקון ( מאור כהן) בתקווה שילשין על ידידיו החייתיים. חוקר משטרה נחוש ופסיכופת (גל זייד) הממונה על החקירה, משתדל לחלץ מקקון מידע באופנים סוטים וכואבים. בנוסף לקאסט הקבוע, יופיעו בסדרה גם שחקנים ודמויות מוכרות בתפקיד עצמם.
יוצרים: יובל שגב ורועי עידן.
"טופי והגורילה" היא פרודיה על תוכנית ילדים בהגשת טופי חובבת הביקיני (שחר רוזנצוייג), מנחה קרירה, גאונה ופרו ממסדית, ושוקי הגורילה (מפעיל הבובות ארי פפר), קוף חתרן ואנרכיסט. במהלך התכניות שישלבו בובות, מערכונים ואנימציה, טופי והגורילה יעסקו בשלל נושאים ביניהם: פמיניזם, מוות, רייטינג וגוף האדם.
התוכנית תכלול גם מספר פינות. אחת מהן היא "מכונת הזמן", פינה נוסטלגית החוזרת אחורה בזמן לאירועים היסטוריים משמעותיים וכוללת מפגשים עם דמויות מהעבר. פינה נוספת היא פינת פובליציסטיקה שבה גיורא, מפלצת פרנואידית שמזכירה (לגמרי במקרה) את נחמיה שטרסלר, מזהיר מפני הסכנות הרבות שבעולמנו.
במהלך התכנית יארחו השניים שלל מפורסמים כמו המשורר רוני סומק, המוזיקאי רם אוריון, ח"כ דב חנין ועוד. יוצרי התכנית: שאול בצר, ארז הימן, רועי ארד, תום שובל ומורן שריר.
ולסיום, קצת המשכיות - העונה השלישית של תוכנית הפאנל "מהדורה מוגבלת", תחזור באותו פורמט (שיחת מצחיקנים על ענייני דיומא) פלוס תוכנית ספיישל שבועית בהנחיה משותפת של דודו ארז ואפרת אברמוב, שתשודר מדי יום חמישי ותדרג את אנשי השבוע.