אנדי רם: "פסטיבל רוסיה מאחור, עכשיו תורנו"
מריה שראפובה והחברות המריאו, עכשיו מתחילה חגיגת נבחרת הדייויס, לקראת המפגש מול שבדיה בסופ"ש: "מתחילים להרגיש את ההתרגשות". כ-3,000 כרטיסים כבר נמכרו
שבוע רוסיה מאחורינו, חגיגת שבדיה לפנינו. ברור לכל כי מחזות וטירוף כמו שהיה כאן עד לפני יממה סביב מריה שראפובה, לא יחזרו על עצמם לקראת מפגש הדייויס בין ישראל לשבדיה.
אז נכון שלא הגיעו לכאן סופרסטארים גדולים, אבל עדיין, שמות כמו מאטס וילנדר, קפטן הנבחרת האורחת, יונאס ביורקמן ותומאס יוהאנסון הם מספיק גדולים כדי להגדיר גם את מה שמצפה לנו בסוף השבוע הקרוב כ'חגיגת טניס ברמת השרון'.
נבחרת ישראל, כרגיל בכל הימים שנותרו עד למפגש, ערכה היום (ב') אימון כפול בהדרכת הקפטן אייל רן והמאמן רונן מורלי. שחקני היחידים דודי סלע והראל לוי התאמנו יחד ובמגרש לצידם גם אנדי רם ויוני ארליך, אלופי אוסטרליה הטריים.

אנדי רם: "עכשיו תורנו" (צילום: ליאת אמרנט)
"יש עוד כמה ימים עד המפגש עצמו, אבל מתחילים להרגיש את ההתרגשות והפרפרים בבטן", הודה אנדי רם, אחרי יום ארוך "נגמר פסטיבל רוסיה, עכשיו תורנו. לאט לאט נכנסים לאווירת דייויס ובטוח שזה רק יתגבר עד יום שישי".
רם הוסיף: "כרגיל כיף לנו ביחד. יש אווירה מדהימה בנבחרת, גיבוש נהדר שהביא אותנו עד לכאן. רק בזכות הביחד הזה אנחנו כאן במעמד הזה של בית עליון". נבחרת שבדיה ערכה גם היא אימון כפול ובערב התארחה המשלחת בארוחה בבית שגריר שבדיה בישראל. תומאס יוהאנסון ויונאס ביורקמן ישחקו בשישי ביחידים מול סלע ולוי, אחד מהם יצטרף בשבת לסיימון אספלין, במפגש הזוגות מול 'אנדיוני'.
ביום שלישי בבוקר, אחרי אימוני שתי הנבחרות ברמת השרון, תיערך מסיבת העיתונאים של שתי הנבחרות לקראת האירוע. ביום חמישי תיערך הגרלת סדר המשחקים. ומה קורה בגזרת הכרטיסים? כ-3,000 כבר נמכרו ומי שרוצה, עדיין יכול לרכוש כרטיסים במשרד הכרטיסים "לאן".