שתף קטע נבחר

"סופר נני" תשודר מול "הישרדות"

הריאליטי החינוכי של "קשת" ישובץ מול "הישרדות", שתעבור לימי שלישי. בערוץ 10 מסבירים את השינוי בשיבוץ ברצון להימנע משידור שני ימים רצופים של דרמות, עם עלייתה של "חמישה גברים וחתונה"

"קשת" תשבץ מול פרק המשימה של "הישרדות", שעובר לימי שלישי בשבוע הבא, את הריאליטי "סופר נני". שידור פרק ההדחה בשבת ישאר על כנו.  

 

השערות שונות ניסו לפרש מדוע לוקח ערוץ 10 סיכון ומשטה בהרגלי הצפיה של הצופים, כשהוא מעביר תוכנית פופולרית ליום אחר, שזוכה למנת רייטינג סבירה עם "שומר מסך". בערוץ 10 טוענים שמדובר בסוגיית פרוגרמציה גרידא, מפני שבימי שני משודרות בערוץ צמד הדרמות "מתי נתנשק" ו"המקום" ובשבוע הבא עולה לשידור דרמה נוספת "חמישה גברים וחתונה", ובערוץ לא מעוניינים שתשודר בימי שלישי, כדי להימנע מיצירת יומיים רצופים של דרמות.

 

העתקתה של "הישרדות" לערבי שלישי יסייע גם לקידומה של "חמישה גברים וחתונה", מפני שבערוץ 10 יוכלו לחשוף מידי שלישי פרומואים לפרקי הסדרה, שישודרו בברייקים של "הישרדות", שכידוע מושכת אל המסך קהל צופים רב. מפרומואים אלו תרוויח גם העונה החדשה של "קרב סכינים", שתשודר אף היא ברביעי.

 

יתכן גם שבערוץ 10 חששו גם שערב רביעי יהפוך בקרוב למסוכן מדי ל"הישרדות", משום שבזכיינית ערוץ 2, רשת מתכוונים לשדר בו את משחקי ההכרעה של "ליגת האלופות", שהולכים ומתקרבים לשלב ההכרעה.

 

מערוץ 10 נמסר: "השינוי נעשה משיקולים רבים".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
סופר נני. תשרוד?
סופר נני. תשרוד?
צילום: רותם גרוזוביק
מומלצים