ynet ו-smile.media השיקו אתר קניות חדש
האתר החדש ייקרא ynet -shops. המטרה - לחלוש על נתח שוק משמעותי בעולם הסחר האלקטרוני בישראל
פורטל ynet מקבוצת ידיעות אחרונות, וחברת smile.media חברו בשת"פ אסטרטגי להקמת והפעלת אתר קניות חדש בשם ynet -shops.
ynet -shops הציב לעצמו יעד אסטרטגי לחלוש על נתח שוק משמעותי בעולם הסחר האלקטרוני בישראל. באתר החדש ימצאו הגולשים מגוון מוצרים במחירי השקה מוזלים.
אבי בן טל, מנכ"ל ynet, אמר כי "במסגרת אסטרטגיית ההתרחבות של ynet, אנו משיקים זירת סחר חדשה במטרה לאפשר לגולשינו את שירות הקניות האטרקטיבי ביותר ברשת".
אלי הולצמן, מנכ"ל smile.media , הוסיף כי הצמיחה הגדולה של הסחר האלקטרוני בכל העולם לא פוסחת על ישראל וכי הוא מעריך שאחוזים אלה ימשיכו ויגדלו בארץ בשנים הקרובות. הולצמן ציין כי הסחר האלקטרוני הינו אחד ממנועי הצמיחה הגדולים של הקבוצה.
"הידע, הניסיון וההצלחה שצברה הקבוצה בשנים האחרונות בניהול ותפעול אתרי סחר ישמש כמודל להשקת האתר והפיכתו לאתר מהמובילים בישראל" אמר הולצמן.
ynet -shop
מומלצים