שתף קטע נבחר

טאגור קפיטל תקים מרכזי קניות ברומניה

הפיתוח וההפעלה של מרכזי הקניות יעשה יחד עם שותף בינלאומי אסטרטגי בהשקעה של הון עצמי בסך 100 מיליון אירו. בנוסף, הרחיבה טאגור את שיתוף הפעולה עם שותפתה הפיננסית, קרן השקעות הנדל"ן הבינלאומית, פטרון קפיטל

חברת ההשקעות טאגור קפיטל, בשליטתו ובניהולו של עופר ליברזון, תרחיב את פעילותה בשוק הנדל"ן הרומני.

 

החברה חתמה עם גוף בינלאומי אסטרטגי על מסמך עקרונות להקמה, פיתוח והפעלה של מרכזי קניות ברומניה בהשקעה של הון עצמי בסך של כ-100 מיליון אירו, שתתבצע בחלקים שווים על ידי שני הצדדים. השותף האסטרטגי ישקיע 50% מסכומי ההשקעה הנדרשים, ואת ה-50% הנותרים ישקיעו טאגור וקרן פטרון קפיטל הבינלאומית - שותפתה הפיננסית של טאגור מאז תחילת שנת 2007.

 

במקביל, דיווחה טאגור כי תרחיב את שיתוף הפעולה עם שותפתה הפיננסית, קרן השקעות הנדל"ן הבינלאומית, פטרון קפיטל (Patron Capital), שברשותה הון בהיקף של כ-1 מיליארד אירו. עד כה היה לשתי החברות הסכם שיתוף פעולה בפרוייקטים לייזום נדל"ן למגורים ומסחר במסגרתו סיכמו הצדדים כי ישקיעו בפרוייקטים הון עצמי של כ-56 מיליון אירו. ההסכם המורחב יגדיל את שיתוף הפעולה ב-56 מיליון אירו נוספים כלומר, בסך הכל, יבצעו טאגור ופטרון השקעות בהון עצמי של פרוייקטים למגורים בהיקף כולל של כ-112 מיליון אירו, זאת מלבד משיתוף הפעולה עם השותף החדש.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
עופר ליברזון מנכ"ל טאגור קפיטל
עופר ליברזון מנכ"ל טאגור קפיטל
מומלצים