שתף קטע נבחר

חשד: הרעיל את חברתו כדי להפיל את העובר

צעיר בן 24 מבית שאן נעצר בחשד שניסה להרעיל את חברתו ההרה לאחר ויכוח קולני שפרץ ביניהם, כשסיפרה לו שהיא בהריון. לשניים, החיים בנפרד, תינוקת משותפת בת שמונה חודשים. האשה נפצעה קל ולעובר שלום

המשטרה עצרה הלילה (יום ו') תושב בית שאן, בן 24, בחשד שניסה להרעיל את חברתו ההרה, בניסיון לגרום לה להפיל את עוברה. הצעירה נפגעה באורח קל ונזקקה לטיפול רפואי, העובר לא נפגע. הצעיר יובא במהלך היום להארכת מעצר.

 

ראש מחלק חקירות במשטרת בית שאן, פקד מרי דניאלי, סיפרה ל-ynet "הלילה התקבלה הודעה מצעירה שציינה כי חברה ניסה להערכתה להרעיל אותה. היא התפנתה באופן עצמאי לבית חולים העמק בעפולה - שם התברר כי נפגעה מחומר קל, ככל הנראה מחומר הדברה לחרקים, שאותו מהל על-פי החשד חברה, בתוך כוס הקולה ממנה לגמה. הצעירה שחשה בטעם מוזר הפסיקה לשתות ומיד עדכנה במקרה את המשטרה".

 

לבני הזוג, החיים בנפרד, תינוקת משותפת בת שמונה חודשים. אתמול כאשר בישרה האשה כי היא בהריון נוסף, החל ביניהם דו-שיח קולני, במהלכו הפגין בן-הזוג לחץ. פקד דניאלי ציינה, כי הצעיר הודה במיוחס לו במהלך חקירתו הראשונית ואף הביע חרטה.

 

לצעיר ולחברתו אין כל עבר פלילי, ומדובר באירוע ראשון בו מטפלת המשטרה בהקשר אליהם.

מהבדיקות שעברה בבית החולים, מתברר כי פרט לפגיע קלה בצעירה, לא נראה כל נזק לעובר. אולם הצעירה צפויה לעבור בדיקות נוספות בעתיד, על-מנת להסיר כל חשש כי חומר ההדברה גרם לנזק כלשהו.

 

המשטרה תעביר את הצעיר לדיון בהארכת מעצרו בבית משפט השלום בנצרת.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אילוסטרציה
אילוסטרציה
צילום: ויז'ואל/פוטוס
מומלצים