ג'יימס ריצ'רדסון תפעיל דיוטי-פרי במטוסי ישראייר
החברה תספק עגלות דיוטי-פרי ל-7 טיסות בינלאומיות שבועיות של החברה
חברת ג'יימס ריצ'רדסון, מפעילת חנויות דיוטי-פרי בנתב"ג, זכתה במכרז להפעלת מכירות דיוטי פרי בטיסות ישראייר. החברה תספק עגלות דיוטי-פרי ל-7 טיסות בינלאומיות שבועיות של החברה.
בעגלות הדיוטי-פרי יוצעו למכירה כ-90 מותגים שונים, בהם סיגריות, בשמים, משקאות אלכוהוליים, ממתקים ועוד. מחירי המוצרים יהיו דומים למחיריהם בדיוטי-פרי בנתב"ג. את המכירה במטוסים יבצעו כלכלי ישראייר בכל טיסות החברה וגם במטוסים חכורים.
חברת ג'יימס ריצ'רדסון זכתה לאחרונה גם במכרז של רשות הנמלים, להפעלת חנויות דיוטי-פרי בנמל חיפה. חנויות אלה מספקות מזון וציוד לאוניות העוגנות בנמל ומוצרי דיוטי-פרי לצוותי האוניות העוגנות, אך לא לתיירים.
מג'יימס ריצ'רדסון נמסר כי הרשת החליטה להרחיב את פעילותה לעיסקי דיוטי-פרי נוספים. החברה תנצל את הצלחתה בישראל ואת יכולותיה המקצועיות בכדי לפנות לקהלי יעד נוספים.
ג'יימס ריצ'רדסון היא חברה אוסטרלית שמפעילה את חנויות הדיוטי-פרי בנתב"ג משנת 1988. בשנת 2000 שילמה החברה לנתב"ג עבור הזיכיון 100 מיליון דולר.