שתף קטע נבחר

הפלק ופלא

אנה לא מבינה למה החבר שלה נותן לה מכות בטוסיק תוך כדי. ואנחנו לא מתכוונים תוך כדי "אינטרמצו עם אריק", כן?

דיבורים כמו חול ואין למי לאכול

פגשתי בחורה מגניבה, ופעם אחת כשהסתמסנו בלילה שאלתי אותה אם היא מוכנה לעשות דברים חריגים במיטה כמו קשירות וחילופי זוגות. הייתי בטוח שהיא סתם תסמיק ואני אצא גבר, אבל היא דווקא אמרה כן, ועכשיו אני די חושש. אני לא יודע למה היא מצפה ממני, ואני חושש שלא אעמוד בציפיות שלה. בקיצור, מכירה את הביטוי "צ'ק בלי כיסוי"? אז זה בדיוק מה שעשיתי (נדב)

 

נפלת טוב, יקירי. צ'קים ללא כיסוי הם תת־התמחות שלי, הגם שאיש לא יודע עליה. כלומר, חוץ מהאנשים בבנק הפועלים, לאומי, מזרחי וטפחות, וגם בכמה חנויות שמוכרות בגדים ונעליים. אח, היו זמנים: פעם היית יכול לפזר צ'קים בלי כיסוי, והיה לוקח להם שנה לעלות על זה. אבל זה היה פעם. היום זה כבר אחרת. יש דבר כזה "בנק ישראל", והוא בן זונה ממוחשב וקשוח.

 

למזלנו, יש דברים שלעולם לא משתנים: בני אדם למשל נשארו מטומטמים לאורך כל האבולוציה. תראה אותך לדוגמה, מתעסק במה שהיא אמרה כמו ילד אובססיבי. הרי גם אתה אמרת, אז מה? מה גורם לך לדאוג, לעזאזל, שהיא אמרה את האמת?

 

והנה עוד דבר שלא משתנה: הבחורה תמיד דואגת יותר. למעשה, כשתגיעו למיטה היא תהיה עסוקה בעיקר בשאלה אם היא נראית טוב בתאורה הזאת, אם היא הורידה שערות בצורה הומוגנית, ואם התחת שלה לא נמוך בסנטימטר בהשוואה לפעם האחרונה שהיא בדקה. מרוב מחשבות על האי־מושלמות שלה, היא לא תזכור מה אמרת לה, ובטח לא מה היא ענתה. אם אני מבינה משהו בבחורות - ואני מבינה משהו בבחורות - היא סתם שיקרה כדי למצוא חן בעיניך, וכנראה שהיא יושבת עכשיו ומקיאה לתוך שקית רק מהמחשבה שתחליט לקחת אותה למסיבת חילופי זוגות. וגם אם כן, איזה חילופי זוגות יש בארץ, של זוגות פולניים? הדבר הכי מפחיד שיכול לקרות שם זה שהם לא יאהבו את הפשטידה שהבאת.

 

תבין, אין בחורות משוחררות בעולם; יש רק בחורות שאומרות את זה על עצמן. ועכשיו, אם תסלח לי, אני חייבת ללכת. שלושה כושים מחכים לי בחדר השינה, ואתה לא מאמין כמה לא נוח להקליד עם תחתונים שקשורים למחסום פה שקשור לאזיקים. כל פעם שאני מנסה להגיע לאנטר אני עושה לעצמי וודג'י.

 

חרפת ביצוע

יש לי הרגשה שאני לא מצליח לספק נשים. אני לא גומר מהר והזין שלי לא קטן במיוחד, אבל הבנות שאני שוכב איתן לא תמיד מספיקות לגמור לפני, ואז אני צריך להשלים את המלאכה בעבודה ידנית מייגעת. הבחורות ששאלתי אמרו שאין לי בעיה של טכניקה, שזאת בכלל אשמתן שהן לא גומרות, ושאישה לא מוכרחה לגמור בכל זיון. איכשהו נראה לי שהן קצת מרחו אותי. איך מבררים את האמת על הביצועים שלי? (נועם)

 

לפני שאפתח לך בטארוט על השאלה שלך, עליך לקחת בחשבון דבר בסיסי אחד: בערך בחצי מהמקרים, הביצועים שלך - ושל כל גבר אחר על פני האדמה - די לקויים. בצד השני של העניין, רוב הנשים אכן גומרות לאט יותר מרוב הגברים, ומכאן שרובם נאלצים לעשות את העבודה הידנית המייגעת הזאת מפעם לפעם. עדיף לסיים אותה לפני החדירה, כי נכון שאישה לא חייבת לגמור בכל זיון, אבל תאמין לי: היא מעדיפה.

 

 איור: שחר נבות

 

עכשיו תתרכז בשאלה שלך ואני אערבב את הקלפים. יצא ככה: שמונה מטבעות, שבעה מטות, אביר מטבעות, שלוש חרבות, והתשובה הסופית היא עשרה גביעים. אל תדאג, אתה לא באמת אמור להבין מה זה אומר. בשביל זה אני כאן. מה שהקלפים אומרים זה שאתה טיפוס תחרותי שמתייחס לסקס כאל מטלה מורכבת ורצינית. לא פלא שאיבדת את הקשר עם הצרכים האמיתיים שלך ושלהן. ברור שאין לך מושג מתי הבחורה ממש נהנית ומתי לא, כי היעדים הנוקשים שהצבת לעצמך מערפלים את חושיך. יצרת לעצמך מצב שנקרא בקלפים "כרוניקה של צער ידוע מראש"; אפילו אם הבחורה תעשה שמיניות באוויר ותיילל לעבר הירח, תמיד תרגיש שלא הצלחת לספק אותה, כי אתה מגיע מהבית עם תחושת הכישלון הזאת.

 

נועם, אתה באמת לא מספק נשים. אבל לא כי אתה עקום במיוחד, אלא בגלל שאתה בעצמך לא נהנה, ואז גם ההנאה שלהן מוגבלת. ההתעסקות האובססיבית שלך בסממנים הפיזיים של ההנאה שלה הוא הגורם העיקרי לבאסה שלך, במיוחד כשזה נעשה רק במטרה לקבל אישור לזה שאתה מוצלח. גם אם תתשאל אותן עד קץ הימים, תמיד תמשיך לחשוד שמורחים אותך. לעומת זאת, אם תשתחרר מהלחץ - ומהגישה המיליטנטית, ומהציפיות המופרכות שלך מעצמך ומהן - הכל יהיה פיקס.

 

עכשיו תודה שזה מרשים, בחורה עם כישרונות כמו שלי שגם קוראת בטארוט בנוסף לכל. אין, אני מהממת שאין דברים כאלה.

 

משחקי ההצלפה

יש לי בעיה עם החבר שלי. אנחנו בני 20, וכשאנחנו שוכבים הוא תמיד נותן לי מכות בתחת. ביקשתי ממנו שיפסיק, אבל בכל פעם זה חוזר מחדש. זה ממש מפריע לי. איך אני גורמת לו להפסיק? (אנה)

 

קודם כל, בואי נברר למה הוא מרביץ לך. בהתחשב ביכולת ההמצאה והמודעות העצמית של גבר ממוצע בגיל הזה, האופציה הראשונה היא שהבחור ראה את זה בסרטים וחושב שזה מגניב; השנייה, שהוא סובל מרמה מסוימת של מיזוגניה (המונח הקליני לשנאת נשים. מצחיק, לא?) וקצת נהנה להרביץ לך. השלישית, והכי פחות סבירה: הוא עושה את זה בשבילך. מישהו אמר לו פעם שמכות גורמות להאצה בזרימת הדם, ואז הדם מצטבר יותר מהר באיברי המין של האישה, וזה מגביר את ההנאה המינית שלה. כאמור, לא סביר. את אומרת שכבר ביקשת ממנו להפסיק והוא מתעלם ממך, ובטח התירוץ שלו הוא "אבל מאמי, אני מת על התחת שלך". כמובן שזה שקר; לא שהתחת שלך לא מהמם, אבל לא

בגלל זה הוא לא מפסיק. הסיבה האמיתית היא שאת וההעדפות שלך לא מעניינות אותו במיוחד. ואני אומרת שאם ככה, אין סיבה שהוא וההעדפות שלו יעניינו אותך. הנה מה שעלייך לעשות: פשוט תגידי לו "מאמי, אני רוצה שתהיה מסופק למרות שזה כואב לי, ואני יודעת שאם זה היה הפוך גם אתה היית מוכן לסבול בשביל הסיפוק שלי, נכון?".

 

הוא יענה שכן, כי להגיד לא מוציא אותו לא מגניב. ואז, בעודו מסוחרר ממגניבותו שאינה יודעת גבול, שלפי את הדילדו שהכנת מבעוד מועד. בזמן שאת חוגרת אותו, תסבירי לו שגם לך יש פטיש לתחת. "אני מבטיחה להיות עדינה", תרגיעי אותו כשתפקדי עליו להסתובב. אם הוא לא יסתובב אלא יתלבש במהירות שלא ראית כמותה מאז התיזוזים בטירונות, תרוויחי שתי חוויות חשובות: אחת, המכות בתחת לא רק ייפסקו, אלא מעכשיו הוא יתייחס לישבן שלך כאילו היה ארון הברית - ושתיים, תזכי לשכב עם הומו בארון.

 

הבעיה היחידה שלך היא שבמקום להתמסר לך בחפץ לב, עכשיו הוא לבוש ובקצה השני של החדר. את מצידך יושבת ערומה במיטה כשדילדו מידלדל למותנייך. נכון את מרגישה כל כך מטופשת ופתטית שבא לך להרביץ לו? בבקשה, עכשיו את מבינה מה גבר עובר כל פעם כשהוא מתפשט.

 

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
"מאמי, בוא נתחלף?"
"מאמי, בוא נתחלף?"
צילום: ויז'ואל/פוטוס
מומלצים