שתף קטע נבחר

פרפה שוקולד ואגוזים בקרמל

בלי להילחץ ובלי להתייגע: מכינים אפילו 3 ימים לפני ההגשה, וברגע האמת פשוט שולפים מהמקפיא, מפשירים קלות, ומתגאים

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
שמנת, אגוזים בקרמל ושוקולד יוצרים שילוב מושלם לארוחת החג
צילום: יוסי סליס
המחברת, איילת הירשמן, היא עורכת מגזין האוכל "שף" מבית "לאשה"
צילום: אוהד רומנו
צילום: יוסי סליס
הקליקו כאן ותמצאו עוד מתכונים מצוינים לחג
צילום: יוסי סליס
לאשה בפייסבוק
מומלצים