החריף של האשכנזים: חזרת חריפה בשני צבעים
מה יותר טעים - חזרת אדומה או לבנה? למה בכלל צריך להעדיף כשאפשר פשוט להכין את שתיהן? אלעד רובינשטיין יצא לברר איך מכינים חזרת בשני צבעים. זולגות הדמעות מעצמן
חזרת לבנה ואדומה
מתכון באדיבות זמי שרייבר, מסעדת "סנדר"
המרכיבים:
לחזרת לבנה:3/4 ק"ג שורש חזרת קלוף וטחון
1/4 כוס חומץ לבן
3 כפות סוכר לבן
1/2 כפית מלח
1/2 כוס מים רתוחים
לחזרת אדומה:
1/2 ק"ג שורש חזרת קלוף וטחון
1/4 ק"ג סלק קלוף וטחון
1/4 כוס חומץ לבן
3 כפות סוכר לבן
1/2 כפית מלח
1/2 כוס מים רתוחים
אופן ההכנה:
- מערבבים היטב את כל המרכיבים ומגישים.


מומלצים