שתף קטע נבחר
צילום: אסף אמברם

מייצרים גבינה בבית? זה מה שתזדקקו לו

להכנת גבינות למתקדמים תזדקקו לאנזימים, קלציום כלוריד, מדחום ועוד כהנה וכהנה אביזרים. היכן משיגים? בבקשה

אם קיבלתם מתכון להכנה גבינה מתקדמת (כגון קממבר או פטה), תזדקקו לרשימת מרכיבים סבוכה ומרתיעה-משהו. היכן משיגים את כל החומרים? רשימה זו תנסה לסייע.

 

  • טבליות רֶנין, שהוא אנזים לגיבון, ניתן להשיג בבתי טבע מסוימים, ולעתים ניתן לרכשן במחלבות.
  • אתר זה מציע למכירה את כל המוצרים להכנת גבינות בבית, החל בפניציליום רוקפורטי, הוא העובש המשמש בהכנת גבינת רוקפור, וכלה בסלסלות להכנת גבינה צפתית. ניתן לבצע הזמנה באמצעות האתר, או טלפונית, בימים א'-ה' בלבד בשעות 09:00-16:00, בטלפון: 050-3231621 או במייל.
  • במרתף הגבינות של רן בוק ברמת השרון ניתן להשיג ערכה הכוללת את כל שנדרש להכנת גבינות בבית, כולל חוברת הדרכה ומתכונים. הערכה כוללת סלסלות להכנת גבינה צפתית, אנזים מסוג רֶנין, קלציום (סידן), מדחום כוהל, סט בדים לסינון, שק גבן, שני סוגי תבלינים לגבינות ומדבקות, עליהן ניתן לכתוב את שמות הגבינות שהכנתם. מחיר הערכה: 165 שקלים –ויש אפשרות למשלוחים לכל הארץ, בתשלום נוסף. להזמנה: "27.6 - מרתף הגבינות של רן בוק", רח' סוקולוב 81, רמת השרון, טל' 03-5474276. אתר החנות.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים