שתף קטע נבחר

צ'וקה בוערת

להקת "צ'וקה" קיימת כבר ארבע שנים, וצברה לה שעות הופעה רבות. עכשיו היא מגיעה לפרויקט "גדולים מהחיים" ותוהה, "כולם זזים לקצב, אז למה העצב?"

 

עריכה: אור ברנע (אור ברנע)

כארבע שנים "צ'וקה" מסתובבת ממקום למקום, מהופעה להופעה. השבוע הלהקה מצטרפת לסדרת "מוזיקה גדולים מהחיים" ותופיע מחר (ב') במועדון הבארבי בתל-אביב יחד עם להקת "החדשות". במסגרת הפרויקט המיוחד, אתם מוזמנים לצפות בביצוע לייב ומיוחד של הלהקה לשירהּ "קַצָב". כן, כמו זה שעובד באיטליז וכמו נשיא המדינה לשעבר.

 

שמה של "צ'וקה" עלה לראשונה בשנה שעברה, אז הוציאה הלהקה את הסינגל "רמי מאירי". הקליפ לשיר זכה בתחרות "קליפ צעיר" על שם אורי סונין ז"ל והוקרן שוב ושוב בערוץ המוזיקה. בימים אלה ממשיכים חברי הלהקה: יוני אורן, אביב כהן, מורי טלמור, תום דרום ורן דרום לעבוד על שירים והופעות חדשות.

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
יוני אורן מלהקת צ'וקה. למה העצב
יוני אורן מלהקת צ'וקה. למה העצב
צילום: אור ברנע
מומלצים