אני, יניב המגניב
יניב המגניב לא יודע לספר בדיחות למבוגרים בלי להרוס אותה, לא עושה חיקויים ולא אוריגמי, ולמרות זאת הוא היריב הכי מצליח של יובל המבולבל
הדבר הכי מצחיק שקרה לי לאחרונה... הייתי בהופעה באילת ובטיסה חזרה הדיילת אמרה לי שאני מוכר לה, תוך כדי שהיא מזגה שתייה. בגלל שהיא הסתכלה עליי, המשקה נשפך על הבחור שהיא מזגה לו. לא נעים, אבל אותי זה הצחיק.
האמונה התפלה שלי... אני גרופי של אמונות תפלות, מאמין בכל אמונה שיש. הגעתי אפילו למצב שאני ממציא לעצמי אמונות תפלות. למשל, כשאני רואה נעל הפוכה בחדר, אני חייב לסדר אותה. יורק כשאני רואה חתול שחור. מושך באוזן כשאני עושה אפצ'י. מסתפר פעם בשבוע כדי שלא יעשו לי עין הרע על הקרחת.
כשאף אחד לא רואה, אני... משחק בפלייסטיישן. אני מנסה לשבור את השיא שלי ב"פיפא" ומאתגר כל בר דעת שחי באשליה שהוא מסוגל לנצח אותי, שיבוא לדו קרב. כשזה וירטואלי, אין עליי בכדורגל. ראיתי שגם אייל גולן מכור למשחק והתרברב שהוא מנצח אפילו את חיים רביבו, שותפו למשחק. אז אני מזמין את שניהם להתמודד מולי.
אני לא יודע לעשות... אוריגמי. יש לי אחיין בן 8, שלוקח פיסת נייר ותוך שניות הופך אותה לדרקון או לבית של חמישה חדרים עם גינה.
אני לא מסוגל... לספר בדיחה למבוגרים בלי להרוס אותה. וזה למרות שאני סוג של קומיקאי/ליצן.
אף פעם לא ניסיתי... לעשות חיקויים. לא טוב בזה. גם לא ניסיתי לעשות פן. זה נראה לי כמו חלום.
אני מכור ל... ארוחות שחיתות באמצע הלילה. אני לא נרדם מוקדם, וזה מדהים - איך שמגיעה השעה אחת בלילה, גם בלי שעון, אני מוצא את עצמי מבשל או טורף חבילת גלידה קרם עוגיות. מוכרח לעשות את זה.
הייתי רוצה להתחלף עם... מוש בן ארי ל־10 דקות, כדי להרגיש פעם אחת בחיי מה זה שיער באמת.
אהבה היא... הנשיקה בבוקר לפני צחצוח השיניים. ברגע שמחסום הריח נעלם, זו אהבה.
אם הייתי פוגש דג זהב, הייתי מבקש... בריאות, אהבה ושיפסיקו לצרוב או להוריד את הדי.וי.די שלי מהאימיול.
סצנת קלטות הילדים לא דמתה כל כך למערבון מאז שהכבשה שושנה קפצה לפארק הירקון ביום העצמאות: פעם היה כאן שלטון מוחלט של יובל המבולבל, אבל מאז שהגיע יניב המגניב, הכל נראה אחרת. לפני שאתם שולפים אקדחים, כדאי שתדעו שיניב אנג'ל לא באמת הגיע משום מקום. הוא עושה מופעי ליצנות כבר מגיל 13 ועבר דרך ארוכה מימי ההופעות בצפארי. היום יש לו לא רק די.וי.די סופר נמכר, אלא גם ים של הופעות בספארי. העיקר שהילדים מרוצים.
צילום: דביר כחלון
מומלצים