שתף קטע נבחר

שבט דן

עד עכשיו דן מנו שתק. אבל מי שכונה "התחמן הלאומי" סיים את לימודיו בלונדון וחזר לארץ כדי לענות למבקרים, לתקוף את המתחרים, ולהיפרד לשלום מקוריצה: "אני אוהב חיות, אבל לפעמים חייבים לאכול תרנגולות"

"אני יודע שאני השורד האמיתי. למעשה, ההפקה היטתה את תוצאות המשחק", אומר דן מנו, מי שהפסיד לפני חודשיים את מיליון השקלים שהובטחו לזוכה ב"הישרדות", לטובת נעמה קסרי.

 

בראיון ראשון מאז הגמר סוגר מנו חשבון עם כל המעורבים בתוכנית, מההפקה ועד המתחרים."נעמה מייצגת עבורי את כל מה ששלילי, את התרבות של רק לקחת ולקחת", אומר מנו, "השארתי אותה במשחק רק מפני שהיא היתה זו שהכי לא הגיע לה לזכות. היא לא תרמה כלום. גם לא ראיתי שהיא טלוויזיונית". נעמה בתגובה: "דן, תתגבר. אין לך חיים? השבט אמר את דברו".

 

ומושיק ליפץ? "במשימת הסירות הוא כמעט שבר לי את היד, נאלצתי לקבל זריקות וולטרן בגללו. פסלו אותו והוא עשה שם בלגאן". ומושיק בתגובה: "כל המדינה יודעת מי זה דן מנו האמיתי.

 

  • מה יש לדן מנו לספר על הזוגיות שלו עם ויקה, ומה הוא חושב על משה, מלצר, חולון - קראו בגיליון סוף השבוע של "ידיעות אחרונות"

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מבחינתו, הוא השורד האמיתי. מנו
מבחינתו, הוא השורד האמיתי. מנו
צילום: תמיר וולף
מומלצים