שתף קטע נבחר

על פי הטבעת

נדמה לכם שכולם מסביב מתחתנים? זה כנראה נכון. אז לטובת אלה שיאיישו את החופות בעונה החמה, קבלו מקבץ סלבז במגוון סטטוסים שיש להם מה להגיד על אהבה, טבעות והקשר ביניהן. ושיהיה במזל

 

תסריט: קרן נתנזון (אורלי דיין צילומי ארכיון: דלית שחם ודני דגן עריכה: צח גולדברגר)

 

עד החתונה זה יעבור: בחירת הגן או האולם, מדידת השמלות, החליפה, הושבת האורחים והחלפת הטבעות. בחמישי האחרון, אל מול קולקציית תכשיטים בפתיחת חנות היוקרה TALIN’S בתל אביב, התייצבו סלבז מכל קשת הסטטוסים האפשרית כדי לדון בנושא ההתמסדות שנעשית לרוב עם לפחות קראט אחד על היד.

 

על תקן המתחתנת הקרובה: אנה זאקין, שכבר התחמשה בטבעת תיקנית לרגל המאורע, את מועדון הגרושות הלוהטות איישו אביטל דיקר, שירה פרבר, מיכל זוארץ וליה גיל הטריה. לוסי דובינצ'יק בתפקיד אמא עצמאית ועל משבצת אלו שעוד לא ידעו לשאול: ריטה אוס, מושיק גלאמין ועידן קפון. הבופה, השמפניה והיהלומים - עלינו.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
זאקין. בקרוב אצלה
זאקין. בקרוב אצלה
צילום: ערן לם
דיקר. דרוש משקיען
דיקר. דרוש משקיען
צילום: ערן לם
גיל. פנויה חמה
גיל. פנויה חמה
צילום: ערן לם
מומלצים