אימוני ריצה ללא תשלום - לקראת מירוץ הלילה בת"א
רוצים לשפר את כישורי הריצה שלכם? מעכשיו ועד סוף אוגוסט אימוני ריצה חינם פעמיים בשבוע לקראת מירוץ הלילה של נייקי ברחובות תל-אביב ב-31 באוגוסט
אחרי ההצלחה הגדולה של שנה שעברה, חוזר אלינו גם השנה המירוץ הלילי, שייערך ב-31 באוגוסט בשעות הערב. המסלול השנה יהיה שונה. היציאה מכיכר רבין צפונה על אבן גבירול, ימינה בשד' רוקח, שוב ימינה במגרש
החנייה של גני התערוכה ובחזרה לעבר הספורטק על הגדה הצפונית של הירקון. השנה גם ייבוטל המסלול הקצר של חמישה קילומטרים, ומסלול הריצה יעמוד על 10 קילומטרים.
"בשנה שעברה מאוד הופתענו מכמות המשתתפים", אומר יריב הלר, מנהל שיווק ספורט בנייקי ישראל, "לכן החלטנו להפריד את המירוץ מאירועי הלילה הלבן של תל-אביב ולקיימו בנפרד בסוף אוגוסט, במקביל למירוצים דומים בכל העולם".
עד המירוץ יתקיימו פעמיים בשבוע, בימי שלישי וחמישי בשעה 18:30 אימוני ריצה פתוחים לקהל הרחב ללא תשלום בהדרכת מאמני ריצה מקצועיים. האימונים יכללו ריצות של חמישה ועשרה קילומטרים, ויצאו מחניון מס' 3 הצמוד לכניסה לאיצטדיון האתלטיקה בהדר יוסף.
- כמה ישתתפו במירוץ?
"השנה צפויים להשתתף עשרת אלפים רצים, 3,000 יותר משנה שעברה. נכון לעכשיו יש לנו כבר 4,000 איש רשומים לריצה, וכשנגיע לעשרת אלפים נסגור את ההרשמה".
- מה מחיר ההשתתפות השנה במירוץ?
"הנרשמים למירוץ הלילה ישלמו 90 שקלים דמי השתתפות, שכוללים חולצת ריצה ושבב מדידה אלקטרוני".
- לא היה ראוי שחברה כמו נייקי תממן את המירוץ מכיסה?
"הסכום הזה אפילו לא מגרד את ההוצאות שלנו על המירוץ. זה אולי ייכסה לנו את דמי האבטחה לאירוע. אני אישית משתתף בטריאתלונים ברחבי הארץ, שהם הרבה יותר קטנים, ומשלם יותר להשתתפות".