שתף קטע נבחר

הפרמיירליג: ארקדי גאידמק לא עומד בראש פורטסמות'

לאחר שבדקה את הנושא לעומק, פירסמה הליגה הודעה: "אנו מאשרים כי סשה גאידמק הוא הבעלים הבלעדי בפורטסמות'". דובר הקבוצה: "אנו מופתעים מכך שהנושא עלה בכלל לדיון"

מנהלת הפרמייר ליג פסלה הבוקר (ה') את הדיווחים כאילו פורטסמות' נשלטת בידיו של הבעלים של בית"ר ירושלים ארקדי גאידמק, בנו של הבעלים בפועל, סשה. כך דיווחה היום התקשורת הבריטית.

 

 

בהצהרה שפירסמה הליגה נאמר: "כתגובה למספר פרסומים מהימים האחרונים בנוגע למועדון הכדורגל פורטסמות', אנו מאשרים כי בחנו את הנושא לעומק, וגילינו שאין בידינו כל מידע חדש, ולכן אנו מאשרים כי אלכסנדר גאידמק הוא הבעלים הבלעדי בקבוצה".

גאידמק האב. לא לוקח חלק בניהול פומפי (צילום: אלכס קולומויסקי)

 

נושא זה הינו חשוב לטיפול מעבר לסיבות הידועות, כיוון שעל כל בעלים או מנכ"ל של קבוצה בפרמייר ליג לעבור מבחן אותו גאידמק האב לא עבר. מוקדם יותר

הודיע דובר פורטסמות' כי הקבוצה פוסלת כל התייחסות כאילו ארקדי מנהל את הקבוצה: "אנחנו מופתעים מכך שעניין עלה בכלל לדיון, כיוון שאלכסנדר גאידמק מחזיק ב-100 אחוזים מבעלות המועדון, ושום דבר בנושא לא השתנה".

 

במידה והיה מתברר כי גאידמק כן עומד מאחורי פומפי, הוא עשוי היה לעמוד לדין בגין הפרת סעיף של בעלות צולבת, זאת מאחר והוא גם בעליה של בית"ר ירושלים. את חשדם של האנגלים עורר גאידמק בתחילת החודש, כשניסה להוכיח שאינו בקשיים והציג את הונו, הנאמד לדבריו בעשרה מיליארד שקל. ברשימת הנכסים השונים שהוצגו ב"ידיעות אחרונות" הופיעה גם פורטסמות'.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ארקדי גאידמק
ארקדי גאידמק
צילום: דודי ועקנין
מומלצים