דייויד בקהאם למילאן עד תום העונה?
אחרי הידיעות לפיהן יתאמן עם הקבוצה על מנת לשמור על כושר, הודיע אדריאנו גליאני כי הרוסונרי מנהלים מו"מ עם סוכנו של השחקן בנוגע להשאלה עד לקיץ. "הוא מביא איתו משהו שונה ומרתק", אמר סגן הנשיא
כעת, עוד עונה אמריקנית עומדת לפני סיום ועל הפרק הפעם מככבת מילאן. לפני כשבוע פורסמו ידיעות לפיהן אישרו הרוסונרי לבקהאם להתאמן איתם, על מנת מנת להישאר בכושר ולהשאיר את חלום ההשתייכות לנבחרת האנגלית בחיים.
הבוקר התברר כי יש יותר מאחורי הפירסומים, בעיקר אחרי דבריו של אדריאנו גליאני: "בקהאם בחר במילאן. הסגל שלנו הוא תחרותי מאוד והוא יישאר ככה,
אבל דייויד מביא איתו משהו שונה ומרתק". סגן נשיא מילאן סיפר כי הקבוצה נמצאת במשא ומתן עם סוכנו של בקהאם בנוגע להשאלתו מלוס אנג'לס בינואר ועד לחודש אפריל, אז תחל העונה הבאה של ה-MLS.
בקהאם עצמו, שעבר שיחק במנצ'סטר יונייטד וריאל מדריד, הביע נכונות להצטרף למילאן, בעיקר בשביל להשיג שתי הופעות נוספות במדי הנבחרת, שיהפכו אותו לשחקן השדה בעל מספר ההופעות הרב יותר. הקשר יגיע ל-109 הופעות, אחת יותר מבובי מור, קפטן אלופת העולם מ-1966.
האישור הרשמי להעברה יגיע רק ביום שישי, אבל מי שכבר שמח מכל העניין הוא המאמן קרלו אנצ'לוטי: "עבורי מדובר בתענוג מיוחד, בקהאם הוא אתלט רציני ומקצוען נהדר. אם הוא יוכל לשחק איתנו, נהיה מאוד שמחים על כך".