שתף קטע נבחר

שוב: צעיר נדקר בקריית מוצקין, מצבו קשה

בפעם השנייה תוך שמונה ימים - ובאותו רחוב - נפל אדם קורבן לאלימות המשתוללת. המשטרה עצרה שני צעירים בחשד שדקרו אדם בגלל סכסוך כספי. בסוף השבוע שעבר נרצח צעיר בסמוך

תושב קריית מוצקין בן 25 נפצע היום (שבת) באורח קשה לאחר שנדקר בבטנו בעיר. משטרת זבולון עצרה שני צעירים בחשד למעורבות בדקירה. כל השלושה מוכרים למשטרה. 

 

המקרה אירע סמוך לשעה 16:15, אז התקבל דיווח במוקד מד"א על גבר צעיר שנמצא דקור ברחוב קדיש לוז בקריית מוצקין. צוות טיפול נמרץ של מד"א שהגיע למקום מצא את הפצוע בהכרה מעורפלת.  

זירת הרצח של בני כץ ברחוב קדיש לוז, בשבוע שעבר (צילום: שי וקנין)

 

דובר מד"א-כרמל, עופר יעקב, סיפר ל-ynet כי הפצוע פונה לבית החולים רמב"ם בחיפה. שם הוא צפוי לעבור סדרת בדיקות כדי לדעת האם איברים פנימיים בגופו נפגעו כתוצאה מהדקירה.

 

המשטרה עצרה שני צעירים מקריית ים, בני 20 ו-24, בחשד שדקרו את הפצוע. מחקירה ראשונית של המשטרה עולה כי החשודים מסוכסכים עימו זו תקופה ארוכה בעקבות חוב כספי של שניהם לנדקר. חקירת התקרית עדיין נמשכת.

 

תושבי רחוב קדיש לוז בקריית מוצקין חוו ארוע דומה לפני שמונה ימים, אז נרצח בני כץ, תושב קריית ים בן 22, במהלך ויכוח עם אדם

אחר ברחוב. פרמדיקים של מד"א ניסו לבצע בו החייאה, אך לבסוף נאלצו לקבוע את מותו. המשטרה עצרה את ציון בנימינוב, בן 34, בחשד שדקר למוות את כץ.  

 

לפני ארבע שנים אירע רצח נוסף באותו מקום ממש, ברחוב קדיש לוז. בנובמבר 2004 נדקר למוות תושב העיר בן 30 על רקע סכסוך בין עבריינים. יושבי הפיצריה ברחוב הבחינו באדם שהלך כשהוא כושל לעבר המסעדה וכאשר הגיע סמוך למקום - התמוטט. אז התברר כי נדקר במספר מקומות בגופו.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
שוטרים בקריית מוצקין (ארכיון)
שוטרים בקריית מוצקין (ארכיון)
צילום: שי וקנין
בני כץ ז"ל
בני כץ ז"ל
מומלצים