אישום: חשד שבן-זוגו בוגד בו - ודקר
גבר מאזור המרכז מואשם כי בן-זוגו בוגד בו עם גבר אחר. הוא רדף אחריו ודקר אותו בבטנו. עורך דינו של הנאשם טוען כי אי אפשר להעמידו לדין בגין תקיפת בן-זוג, בגלל שהחוק בישראל לא מכיר בבני זוג מאותו מין
תושב אזור המרכז בן 29 הואשם כי תקף את בן זוגו לחיים, לאחר שחשד כי בגד בו. כתב האישום הוגש אתמול (יום ה') לבית משפט השלום בראשון-לציון.
על פי כתב האישום, הנאשם רדף אחר בן זוגו מחוץ לבית ואז דקר אותו. בא כוחו של החשוד, עו"ד עמיחי אסנפי, טען כי מרשו מכחיש את דבר הדקירה וכי לא ניתן להעמידו לדין על תקיפת בן זוג - שכן החוק בישראל לא מכיר בבני זוג מאותו מין.
מכתב האישום עולה, כי לפני מספר ימים השניים שהו בדירתם בעת שהחל הוויכוח, בו האשים הנאשם את בן זוגו לחיים כי הוא בוגד בו עם גבר אחר. למרות הכחשותיו של בן הזוג, הנאשם התעמת איתו והשניים השליכו חפצים זה על זה. בשלב מסוים שלף הנאשם סכין וניסה לפגוע בבן זוגו.
האחרון יצא מהבית, נמלט והתחבא בשיחים סמוך לביתו, אלא שהנאשם הצליח לאתר אותו ובעזרת הסכין דקר אותו בבטנו התחתונה וגרם לו לחתכים בידיים.
בן הזוג פונה לבית החולים, שם קיבל טיפול רפואי ואילו הנאשם נעצר על ידי המשטרה. כתב האישום מתייחס לעבירות של תקיפת בן זוג וחבלה בנסיבות מחמירות.
אילוסטרציה
צילום: גבי מנשה
מומלצים