שתף קטע נבחר

שחקני בית"ר קיבלו משכורות, הקנס הכספי קוצץ

על אף החלטת ההנהלה לעכב את הכספים המגיעים לשחקנים, אלה גילו כי המשכורות נכנסו במועד והקנס קוצץ בחצי ל-5000 ש"ח. כריסטיאן אלבארס: "לא שיחקתי רע בכוונה"

על אף האיומים כי הכספים המגיעים להם יעוכבו, שחקני בית"ר ירושלים קיבלו במועד את משכורתם החודשית. שחקני הדאבליסטית גם גילו היום (ג') כי הקנס המקורי שהוטל עליהם בסך 10 אלפים ש"ח, קוצץ בחצי ונקבע על 5,000 ש"ח.

 

כזכור, אחרי התבוסה 4:0 להפועל תל אביב הנהלת בית"ר, בראשות היו"ר איציק קורנפיין, החליטה להעניש את שחקני הסגל על ההופעה המבישה. לאור המחאות והניצחון בגביע המדינה, 3:4 על עירוני קרית שמונה, הוחלט על המתקת העונש.

איציק קורנפיין. המתיק את העונש לשחקנים (צילום: דודי ועקנין)

 

ביום ראשון האחרון הוחלף המגן הצ'יליאני כריסטיאן אלבארס במחצית המשחק בו ניצחה בית"ר ירושלים בחוץ 3:4 את עירוני קרית שמונה בסיבוב ט' בגביע המדינה. החלוץ ברק יצחקי פנה למאמנו ראובן עטר והתלונן על תפקודו של אלבארס, כשלאחר מכן החליט המאמן להוציא את הצ'יליאני מהמגרש.

 

מאוחר יותר נשמעו טענות לפיהן לא שיחק אלבארס ברצינות ולמעשה ביצע שביתה איטלקית, בגלל כעסו על ההחלטה של הנהלת הקבוצה להקפיא את תשלום המשכורות לשחקנים בעקבות התבוסה 4:0 להפועל תל אביב במשחק הליגה האחרון של האלופה.

ברק יצחקי. אלבארס לא רצה להגיב לדבריו (צילום: אבי רוקח)

 

בראיון לעיתון הצ'יליאני 'לה טרסרה' שיפורסם היום מכחיש אלבארס את הטענות: "לא שיחקתי רע בכוונה. זה נכון שנפגעתי מההחלטה להטיל עלינו עונש, אבל לא ביצעתי שום מחאה. יום אחרי המשחק (נגד הפועל ת"א - ת.ג) פתחתי דף חדש, זה היה משחק רע של כולנו, אבל לא מעבר לזה".  

 

אלבארס סירב להתייחס לדברים שאמר ברק יצחקי לעטר: "מעולם לא דיברתי על חבר לקבוצה בתקשורת ואני לא מתכוון לעשות זאת הפעם". 

 

היציע הצפוני ייסגר בשבת, בית"ר תחסוך כ-30 אלף שקל 

בית"ר, בינתיים, מתכוננת למשחק מול בני יהודה בשבת, שיפתח סדרה של שלושה משחקים לא פשוטים שכוללים גם את אירוח מכבי נתניה ויציאה לאורווה של הפועל פתח תקווה. אחרי יום מנוחה שקיבלו השחקנים, חזרה היום (ג') הקבוצה לבית וגן, לראשונה מאז ה-3:4 על קרית שמונה.

ראובן עטר. יצחקי פנה אליו במהלך המשחק (צילום: טל שחר)

 

למרות פרסומים אחרים, אלבארס עבד לצידו של ברק יצחקי באחד מתרגילי הזוגות שתיכנן עטר, כשנראה כי השניים שמו את אירועי השבת האחרונה מאחוריהם.

 

עידן טל, שלא חש בטוב כבר אחרי המשחק, קיבל שחרור מהאימון וישוב להתאמן מחר. דאריו פרננדס, שסובל מנפיחות בברך, ערך אימון חלקי ואף עבר מספר טיפולים. שחקן נוסף שעבר סדרת טיפולים הוא אבירם ברוכיאן, שסובל ממתיחה קלה בשריר.

 

בהנהלת המועדון הגיעו להסכם עם אוהדי הקבוצה על סגירת היציע הצפוני במשחקים המכונים 'מעוטי קהל'. היו"ר איציק קורנפיין בדק כבר מזמן את אפשרות סגירת היציע, דבר שיחסוך לקופת בית"ר כ-30 אלף שקל בכל מחזור על הוצאות אבטחה, אך בכל פעם נתקל בסירוב מצד האוהדים. קורנפיין התחייב כי במשחקים הגדולים ייפתח שוב היציע במידת הצורך. בית"ר, אגב, תוציא למכירה כרטיסי מבוגר מוזלים למשחק במחירים של 60 שקלים.

פורסם לראשונה 17.02.09, 14:32

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
כריסטיאן אלבארס
כריסטיאן אלבארס
צילום: גיל נחושתן
מומלצים