קרית שמונה: עידן סרור ותומר סוויסה בילו והושעו
ראשי הקבוצה החליטו על הצעד בעקבות מידע שקיבלו על בילוי לילי של השניים עד השעות הקטנות של הלילה. סוכנם: "הם רק קפצו להגיד מזל טוב ועזבו". בן שמעון מגבה את השוער דני עמוס
פרשת המנדי'ס, גירסת הכדורגל. עידן סרור ותומר סוויסה, שחקני עירוני קרית שמונה, הושעו מהקבוצה בעקבות מידע שהגיע לראשיה על בילוי של השניים במועדון מקומי עד השעות הקטנות של הלילה, באמצע השבוע שעבר. ככל הנראה, הבילוי היה בלילה שבין רביעי לחמישי, עד שעות ספורות לפני אימון הקבוצה.
סרור, כזכור, הגיע לק"ש בחלון העברות האחרון מהפועל תל אביב ולא מרבה לשחק. בשבת ישב הקשר על ספסל המחליפים ולא שותף בהפסד 2:0 לסכנין. סוויסה, לעומת זאת, עלה בהרכב וגילה יכולת חלשה, כמו יתר חבריו לקבוצה. סוכנם של סוויסה וסרור, ג'קי דהן, התייחס היום להשעייתם ואמר: "השחקנים היו אצלי היום במשרד בבירור ואמרו לי שהם רק קפצו להגיד מזל טוב לאח של תומר, שחגג יום הולדת במקום ולא נשארו בו מעבר לכך".
בק"ש נותנים גב לשוער דני עמוס למרות יכולתו החלשה בתקופה האחרונה. עמוס היה אשם בשער השני שספגה הקבוצה בשבת. המאמן רן בן שמעון
החליט לתת גיבוי לשוער ואמר: "היה לו משחק טוב עד לשער השני שספג, הוא שוער טוב ואני סומך עליו. עמוס ימשיך להיות השוער הראשון שלנו".
אני לא רואה את המרדף שלנו אחרי קבוצה אחת", אמר אתמול המאמן, שערך בכורה מחודשת על הקווים, "אנחנו מסתכלים על עצמנו, כי אם לא ננצח זה לא יעזור. אחרי שנסתכל על עצמנו, נביט על המרחק מהאחרים. מטה של קסם היה רק במצרים, אנחנו נמשיך עם עבודה קשה".
עידן סרור
צילום: אלי אלגרט
מומלצים
