שתף קטע נבחר

הילדים הם רק תירוץ: נקניקיות "משה בתיבה"

נקניקיות עטופות בבצק עלים ("משה בתיבה") לא רק ישמחו את הילדים, אלא גם יפרטו על מיתרי הנוסטלגיה של המבוגרים. הגישו עם כרוב כבוש וחרדל וקיבלתם ארוחה קטנה ומנצחת

נקניקיות בגלילת בצק עלים

המרכיבים:

1 חבילת נקניקיות מופשרות

1 חבילת בצק עלים

3 כפיות מכל אחד מהרטבים: קטשופ, חרדל, רוטב ברביקיו (אפשר לשנות את הרטבים לפי הטעם)

1 ביצה טרופה


(צילום: איילת בן יוסף)

 

אופן ההכנה:

  1. מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס"מ.
  2. חותכים את הבצק למלבנים באורך של נקניקייה וברוחב של חצי נקניקייה.
  3. מערבבים את הקטשופ, החרדל ורוטב הברביקיו ומורחים על מלבני הבצק.
  4. במרכז כל מלבן מניחים נקניקייה ומגלגלים אותה בתוך הבצק.
  5. מניחים בתבנית עם נייר אפייה, כשהתפר פונה כלפי תחתית התבנית.
  6. מברישים כל נקניקייה עטופה בביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
  7. אופים 15-20 דקות, עד שהבצק משחים. מוציאים מהתנור ומגישים.

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים