שבדיה: הנריק לארסון הודיע על פרישה
החלוץ השבדי בן ה-38, שכבש למעלה מ-300 שערים בחייו, יסיים קריירה מרשימה במשחק האחרון בליגה השבדית ב-1 בנובמבר. צ'כיה: מיכאל בילק מונה למאמן הנבחרת
ההודעה נמסרה מספר ימים לאחר שלארסון הודיע בפעם השניה בקריירה על פרישה מנבחרת שבדיה, שלא הצליחה להעפיל לטורניר מונדיאל 2010 בדרום אפריקה.

לארסון עם היווני ואסיליס טורוסידיס ביורו 2008 (צילום: AFP)
המנהל הספורטיבי של הלסינבורג, יספר יוהנסון, אמר לאתר הרשמי של הקבוצה: "קיווינו שהשחקן הגדול ביותר של שבדיה בשנים האחרונות ימשיך לשחק עוד
עונה, אבל אנחנו מכבדים את ההחלטה שלו ומודים לו על כל מה שעשה בקריירה המדהימה שלו".
לארסון כבש למעלה מ-300 שערים בקריירה שלו, בה לבש בין היתר את המדים של פיינורד, ברצלונה, סלטיק (שיתף פעולה עם איל ברקוביץ'), מנצ'סטר יונייטד והלסינבורג. הוא הופיע 106 פעמים בנבחרת שבדיה וכבש בה 37 שערים.
לארסון שיחק בנבחרת השבדית בשני הטורנירים הגדולים האחרונים בהם נטלה חלק - מונדיאל 2006 ויורו 2008. הוא נפצע בצורה קשה ושבר את רגלו כאשר התמודד עם סלטיק מול הפועל תל אביב בגביע אופ"א בעונת 1999-2000.
מאמן חדש לצ'כיה
ההתאחדות הצ'כית מינתה את מאמן ספארטה פראג לשעבר, מיכאל בילק (בן 44), למאמן הנבחרת הלאומית במקום איוואן האשק, אשר התפטר לאחר הכישלון במוקדמות מונדיאל 2010.