סופית: מכבי חיפה מול בני יהודה ביום א'
הטוטו חזר בו מסירובו להעתקת מפגש הליגה מיום ב', ערוץ 1 התפשר ואלירן עטר יוכל לצאת לערב הגאלה של פיפ"א בציריך
אלירן עטר יכול להזמין כרטיס טיסה. חלוץ בני יהודה יוכל להשתתף בטקס בחירת שער השנה של פיפ"א בציריך, זאת אחרי שהערב (א') סוכם סופית כי משחקה של קבוצתו מול מכבי חיפה בקרית אליעזר, יוקדם ליום ראשון בשעה 20:00 ויועבר בשידור ישיר בערוץ 1.
אחרי השתלשלות עניינים ארוכה במהלך כל היום לגבי הזזת המשחק מיום שני ליום ראשון, הגיעה ההתאחדות לכדורגל להסדר עם הטוטו - וינר לגבי מועד המשחק. כזכור, מוקדם יותר היום פנתה הההתאחדות למועצת ההימורים בבקשה להקדים את המשחק, ונתקלה תחילה בסירוב של הטוטו.
מאוחר יותר הטוטו חזר בו מסירובו להעתקת מפגש הליגה מיום ב' ליום א', אך בעיית שעת השידור נותרה בעינה, שכן מהמועצה להסדר ההימורים בספורט נמסר כי היא מציבה שני תנאים: הראשון הוא שהמשחק לא ייפתח לפני השעה 20:00 והשני הוא שייערך משחק אחר ביום ב'.
הערוץ הראשון הסכים בסופו של דבר לתנאיי המועצה, כאשר המשחק שייערך ביום שני יהיה זה של הפועל ת"א מול הפועל רעננה בבלומפילד. בבני יהודה הביעו שביעות רצון על ההחלטה.
לוזון: "לא הגיע לנו לנצח"
בבני יהודה שוררת אכזבה גדולה בעקבות ה-2:2 מול הפועל באר שבע בשבת. הזהובים הובילו 0:2 כבר בדקה העשירית משני שערים יפהפיים של אלירן עטר, אולם עד למחצית כבר ספגו שער מרגליו של ליאור אסולין, בעוד מאור מליקסון קבע את השוויון, דקות ספורות לפני השריקה לסיום.
"לא ניצחנו כי לא הגיע לנו לנצח", הבהיר המאמן גיא לוזון, שלא הסתיר את האכזבה מהמשחק הנרפה של קבוצתו. הקפטן אסי בלדוט ניסה להסביר: "משום מה, אחרי שכבשנו שני שערים הלכנו אחורה וזה חבל. באנו במטרה לנצח וראו את זה מההתחלה. מאכזב שספגנו שני שערים אחרי שהובלנו, אבל זה נגמר וצריך להסתכל עכשיו קדימה למשחק הבא".
"אנחנו יכולים לקחת מהמשחק הזה את הנחישות שהיתה לנו בדקות הפתיחה ואת המוטיבציה. את כל השאר נלמד לתקן ונסיק את המסקנות. אין ספק שזה מאכזב לסיים בתיקו אחרי שאתה מוביל 0:2 בפתיחה ולא מאמין שזה קורה כל כך מהר, אבל זה הכדורגל ובשבוע הבא כבר יש משחק חדש".
