אלימות בגיל 12: כלאו ילדות בכלוב בפינת החי
שלוש הילדות בנות ה-12 מרחובות לא ישכחו במהרה את החוויה הקשה: שני ילדים בני 13 ו-12 כלאו אותן, השליכו עליהן ירקות והעירו להן הערות מיניות. הם נעצרו והועברו לשירות המבחן
מעשה הקונדס הרחיק הרבה מעבר לגבול הטעם הטוב. שלוש ילדות בנות 12 נכלאו השבוע בתוך כלובי החיות בפינת החי של בית ספרן ברחובות. שני החשודים במעשה הם ילד בן 13 וילד בן 12 - שלפי החשד, אף השליכו על הילדות ירקות והעירו להן הערות בעלות אופי מיני. השניים נעצרו, נחקרו, קשרו את עצמם למעשים והועברו לטיפול שירות המבחן.
שלוש הילדות ודאי לא ישכחו בקרוב את החוויה המפוקפקת שעברו. על פי הפרטים שבידי המשטרה, השלוש הגיעו לפינת החי שנמצאת באחד מבתי הספר היסודיים בעיר. הן הביאו עמן אוכל לחיות, וביקשו לטפל בהן. באותו הזמן עברו במקום שני ילדים אחרים, שהחליטו להתנכל לבנות.
על פי העדות שמסרו הבנות במשטרה, שני הילדים כלאו אותן בתוך כלוב החיות ונעלו אותו, והן נשארו כלואות בפנים במשך דקות ארוכות. לאחר מכן הם החלו לזרוק הערות מיניות לבנות המפוחדות, ובהמשך אף זרקו עליהן ירקות.
למזלן של הילדות, נער מבוגר יותר שעבר במקרה במקום הבחין בנעשה, ומיהר לשחרר אותן.
הילדות סיפרו על המקרה להוריהן, ואלה מיהרו להגיש תלונה במחלק הנוער בתחנת רחובות. שני הילדים החשודים במעשה נעצרו, נחקרו וקשרו עצמם לאירועים.
"מדובר באירוע חמור של אלימות בקרב בני נוער", אומר פקד ישראל קליין, קצין החקירות במשטרת רחובות. "ביצענו חקירה מהירה של האירוע ואיתרנו את הקטינים, שבחקירה קשרו עצמם לאירועים". לדבריו, בשל גילם הצעיר של החשודים, הועבר התיק לשירות המבחן כדי להחליט לגבי המשך הטיפול בהם.