שתף קטע נבחר

הגדלת נקודת הג'י באופן מלאכותי

יש נשים שלא מחכות שהמומחים יגיעו למסקנות - והן פונות למומחים להגדלת נקודת הג'י. ד"ר עמוס שפירא, גינקולוג ומנהל תחום פלסטיקה ואגינלית במרכז הרפואי נ.א.ר.א, מסביר מה הוא עושה, ומהו הרווח בפרוצדורה

בעוד הציבור הרחב מתדיין בסוגיית נקודת הג’י, יש כאלה שאינן מסכימות לחכות בסבלנות עד שהבעיה תוכרע והן מקדמות את העניינים במו ידיהן. נשים אלה פונות לרופאים המתמחים בהגדלת נקודת הג’י. ד”ר עמוס שפירא, גינקולוג ומנהל תחום פלסטיקה ואגינלית במרכז הרפואי נ.א.ר.א, שהתמחה בביצוע הפרוצדורה בארצות הברית, שממנה יצאה הבשורה, מסביר:

”מדובר בפרוצדורה קצרה (5־7 דקות), שלפניה האישה צריכה לאתר את נקודת הג’י שלה ולסמן אותה בטוש. ”בתחום זה”, הוא מבהיר, ”אי אפשר ליצור יש מאין, ואישה שאין לה רגישות באזור אינה יכולה להיעזר בפרוצדורה הזאת. אחרי שהנקודה מסומנת, הרופא מרדים את המקום בהרדמה מקומית ומזריק חומר המבוסס על חומצה היאלורונית. חומצה זו נמצאת בגוף באופן טבעי בסחוסים ומשמשת בפרוצדורות פלסטיות אחרות, כמו מילוי קמטים. החומר מגדיל את נקודת הג’י ונשאר במקום בין שבעה חודשים לשנה”.

 

האם יש לפעולה סיכונים או תופעות לוואי?

”החומר אינו מעורר תגובות אלרגיות. הסכנה היחידה היא שמבצע הפרוצדורה יהיה לא מיומן, יכניס את המזרק למקום לא מדויק ויפצע כלי דם באזור”.

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ד"ר רק שאלה
מחשבוני בריאות
פורומים רפואיים
מומלצים