שתף קטע נבחר

אלי גוטמן: "הפער ממכבי חיפה לא אומר כלום"

מאמן הפועל ת"א חזר מרוצה מה-0:4 באשדוד. זהבי: "האליפות לא סגורה, מכבי ת"א לא מלחיצה". האוהדים נטשו את היציע כמחאה נגד המשטרה. יוסי מזרחי: "חילקנו מתנות"

חזרו לחייך. אחרי שתי תוצאות תיקו רצופות, החזירה לעצמה הערב (א') הפועל תל אביב את תקוות האליפות עם 0:4 משכנע על מ.ס. אשדוד באצטדיון הי"א. יממה בלבד אחרי שמכבי תל אביב עקפה אותם בטבלה, הוציאו האדומים (בתלבושת לבנה הפעם) את הזעם על האשדודים והחזירו לעצמם את המקום השני, כנותני המאבק המרכזיים למוליכה הבלתי מעורערת, מכבי חיפה.

 

 

אלי גוטמן, מאמן המנצחת, היה כמובן מרוצה בסיום: "באנו לאשדוד בלי ברירה אחרת אלא לנצח. עצרנו אותם במרכז המגרש, הגענו למצבים וכבשנו ארבעה שערים. הצגנו כדורגל שוטף וברור שאני מרוצה אחרי משחק כזה".

 

צפו בתגובות לניצחון הפועל תל אביב (צילום ועריכה: עוז מועלם) (צילום ועריכה: עוז מועלם)

מאמן האדומים הוסיף: "מה אני אומר על הפער ממכבי חיפה? כל הזמן שואלים אותי את השאלה הזו ואני חוזר ואומר, 12 נקודות זה פער גדול. אבל זה לא אומר כלום, אלא רק מחייב אותנו לבוא למשחקים יותר מרוכזים ולשחק כמו ששיחקנו במשחק חוץ קשה כמו באשדוד".

 

ערן זהבי, שכבש את השער הראשון הערב, הוסיף: "אני חושב שבאמת לקחתי יותר אחריות מאז שנמניה ווצ'יצ'ביץ' נפצע. אנחנו משתדלים להתעסק בעצמנו ולא בקבוצות אחרות. אנחנו רוצים לנצח כל משחק. האליפות עוד לא סגורה. נלך על הגביע ועל האליפות. אנחנו לא נלחצים ממכבי ת"א". איתי שכטר, שכבש צמד ומצא את הרשת אחרי מספר משחקי בצורת, הקדיש את השערים לאביו, שחגג לאחרונה יום הולדת.

שכטר. הקדיש את הצמד לאביו (צילום: עוז מועלם)

 

אגב, מרבית אוהדי הפועל ת"א החליטו לנטוש את היציע בדקה ה-70, כמחאה על התנהגות המשטרה ושוטרי היס"מ, שלטענת היכו אותם וליבו את היצרים בצורה מיותרת.

 

מן העבר השני, לא הסתיר יוסי מזרחי פרצוף מאוכזב במיוחד: "זה היה משחק במעמד צד אחד וחבל, כי בהתחלה דווקא שיחקנו לא רע. הם הגיעו דרוכים הרבה יותר ואנחנו עשינו שתי טעויות כבר בהתחלה, שהכריחו אותנו לרדוף אחריהם. מול קבוצות ברמה הזו, כמו מכבי חיפה, הפועל ת"א ואפילו בית"ר ירושלים, אסור לחלק מתנות".

 

בן דיין, שכטר וזהבי. הפועל ת"א חזרה למקום השני (צילום: עוז מועלם)

 

"הפועל זו קבוצה שפירקה את ראפיד בוינה, אבל אלה דברים שקורים, בעיקר עם בחורים צעירים שיש להם עוד הרבה מה ללמוד. במצבים האלה צריך לשכוח מהר ולהסתכל הלאה". על שחקן הרכש מרקו פופוביץ', אמר מזרחי: "רואים שמדובר במגן מצוין שהפתיע אותי באיכויות שלו, גם ביום חלש של כל הקבוצה. אנחנו עוד נהנה ממנו".

 

הקשר שי רביבו סיכם: "הפועל היתה טובה יותר לאורך כל המשחק ואם להודות על האמת, היא קבוצה טובה מאיתנו. איך מרימים את הראש? התרופה הכי טובה היא לנצח ואפשר לעשות את זה כבר ביום רביעי בגביע מול הכח עמידר רמת גן".

מ.ס. אשדוד הפועל תל אביב

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
הפועל ת"א חוגגת
הפועל ת"א חוגגת
צילום: עוז מועלם
מומלצים