שברולט
שברולט תציג בתערוכת אוטומוטור הקרובה מספר דגמים. ידידותיים לסביבה, חסכוניים, חזקים, אך בעיקר נועזים וספורטיביים. ארבעה דגמים חדשים יוצגו בדוכן המותג שברולט, הוולט החשמלית שעוד לא מיוצרת, הספארק הקטנה, האבאו RS הנועזת והספורטיבית, וגרסת היי טק למאליבו.
שברולט וולט - המכונית החשמלית הוצגה לראשונה לפני 3 שנים בדטרויט. עכשיו מגיע לישראל דגם קדם-ייצור, לפני השקת הרכב בארה"ב בהמשך השנה. הוולט מציגה עיצוב עתידני ייחודי, שנועד לחסוך אנרגיה. לוולט טווח נסיעה של עד 64 ק"מ (40 מייל) בשימוש במנוע חשמלי בלבד. טעינה מלאה של הוולט תארך פחות משלוש שעות, כך שמנוע הבנזין כלל לא צפוי להיכנס לפעולה בקילומטראז' הממוצע שגומא הנהג המקומי.
שברולט ספארק - הוצגה לראשונה בז'נבה לפני שנתיים, עם עיצוב חד ואגרסיבי ומראה של דגמי שברולט. לוח המחוונים הוא בעל תצוגה דיגיטלית בהשראת עולם האופנועים, והיא מציעה מנוע בנזין בנפח 1.0 ליטר או 1.2 ליטר. חבילת הבטיחות כוללת שש כריות אוויר, מערכת ABS ו-ESP כסטנדרט.
שברולט אבאו RS קונספט - דגם הקונספט של האבאו החדשה שאמורה להגיע לכביש ב-2011, הוצג בתחילת השנה בדטרויט. המכונית בעלת המראה הספורטיבי מכוונת לקהל יעד של חובבי נהיגה צעירים, ויותר ממרמזת על הדור הבא של אבאו. היא ארוכה יותר, רחבה יותר ומרווחת יותר מהדגם הנוכחי. כיאה לרכב המציע חווית נהיגה, למכונית התצוגה יש גלגלים בגודל 19 אינצ'. האבאו RS מציגה מנוע 1.4 טורבו, ידידותי לסביבה המספק 138 כ"ס ומשודך לתיבה ידנית עם 6 הילוכים.
שברולט מאליבו 2.4 - גרסת ההיי-טק של המאליבו החדשה, עם מנוע 2.4 ליטר, תמכר החל מחודש אפריל. היא מציעה מנוע חדיש וקטן יותר, חסכוני בצריכת דלק אבל עם 170 כ"ס. המנוע משודך לתיבת הילוכים אוטומטית בת שישה הילוכים, אותה ניתן לתפעל באופן ידני גם מגלגל ההגה.