שתף קטע נבחר

מתכוני פסטרמה ובקר דק דק דק

בא לכם לאכול משהו טעים, מהיר הכנה ומשביע? השף שאול בן אדרת ממסעדת "קימל" מציג שלושה מתכונים קלים

זוגלובק גאה להציג את סידרת זוגלובק "דק דק דק" החדשה - שכבות פסטרמה, בקר וסלמי סופר דקיקות וסופר טעימות.

 

המוצרים מיוצרים בטכנולוגיה חדשנית שמאפשרת פריסה דקיקה התורמת לתחושת טעם מיוחדת. הפריסה הדקיקה מאפשרת שטח מגע גדול יותר בין המוצר לבין בלוטות הטעם בפה וכתוצאה מכך לתחושה של טעם עשיר ועסיסי ולמרקם אוורירי.

   

איגדנו עבורכם שלושה מתכונים העושים שימוש בפרוסות הפסטרמה החדשות כדי שתכינו לילד אחרי בית הספר או לפני המשחק הבא במונדיאל או אפילו כנשנוש אחה"צ.

אז כל שנותר לנו לאחל לכם הוא ...בתאבון .

 

המתכונים באדיבות השף שאול בן אדרת ממסעדת "קימל"

  

קלאב סנדביץ' עם בשרי זוגלובק "דק דק דק" (פסטרמה, בקר, סלמי)

 

המצרכים (לשתי מנות):

200 גר' פסטרמה, סלמי ובקר זוגלובק "דק דק דק"

4 פרוסות לחם חום עם אגוזים

4 פרוסות לחם עם זיתים שחורים

8 יח' עגבניות מיובשות

1 שומר פרוס לפרוסות דקיקות לאורך

2 בצלים ירוקים

1 גזר פרוס דק לאורך בעזרת קולפן

 

אופן ההכנה:

מורחים על הלחמים מיונז או מיונז מתובל ביתי (מתכון בהמשך).

מוסיפים לפי סדר, זה על גבי זה: לחם עם מיונז, פסטרמה, בקר, סלמי וירקות ואוכלים בהנאה.

 


 קלאב סנדויץ' (צילום:שי אפגין)

 

 

קרוסטיני עגבניות שום עם חזה בקר זוגלובק "דק דק דק"

 

המצרכים (לשתי מנות):

200 גר' חזה בקר זוגלובק "דק דק דק"

6 פרוסות לחם יבש

1 עגבנייה אדומה בשלה מגורדת בפומפייה

1 כפית נענע קצוצה

3 כפות שמן זית

1 ענף רוזמרין

פלפל שחור גרוס

מלח אטלנטי

 

אופן ההכנה:

מטגנים פרוסת לחם במחבת עם שמן זית וענף רוזמרין (שייתן ניחוח) עד להזהבה.

מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

מערבבים עגבנייה מגורדת עם נענע קצוצה ומתבלים במלח ובפלפל.

 

אופן ההגשה:

מסדרים על צלחת הגשה פרוסת לחם קלוי.

שופכים מעל עגבנייה ומניחים מעל חזה בקר זוגלובק "דק דק דק".

מקשטים בענף רוזמרין ומטפטפים מעל מעט שמן זית.

 


קרוסטיני עגבניות בשילוב פסטרמה (צילום:שי אפגין)

 

 

סלט עשבים עם פסטרמה בדבש זוגלובק "דק דק דק"

 

המצרכים (לשתי מנות):

150 גר' פסטרמה בדבש טהור זוגלובק "דק דק דק"

1 כוס פטרוזיליה קצוצה

1/2 כוס נענע קצוצה

1/2 כוס סלרי קצוץ

1/2 כוס כוסברה קצוצה

1/2 בצל אדום קצוץ

1 כוס נבטי מאש

1 מיץ לימון

2 כפות שמן זית

מלח

פלפל

 

אופן ההכנה:

מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומגישים כארוחה בשרית.

 


סלט עשבים בשילוב פסטרמה (צילום:שי אפגין)

 


סדרת המוצרים החדשה מבית זוגלובק

 

יש לכם שאלות למומחים של זוגלובק? לחצו כאן !

 

לעוד חדשות טעימות לחצו כאן


פורסם לראשונה 07/06/2010 16:45

 

פסטרמה זוגלובק דק דק דק
זוגלובק דק דק דק
מומלצים