שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    לעבוד ב-Google ולדאוג לרווחת העובד - "כיף"
    העובדים ב-Google נהנים מטיפולים משלימים, כשיאצו ודיקור סיני, אביזרים ארגונומיים, מדריך כושר, אוכל בריא, ונוחות רבה. דלית בן טובים, יועצת ארגונומית ואחראית על תחום הבריאות של החברה בישראל, דואגת לכך ונהנית מכל רגע

    כמו רובנו, בוודאי הייתם שמחים לעבוד במקום מתגמל, הדואג לרווחתכם; ומה אם לא רק שאתם עובדים במקום שכזה - אלא אתם גם אלו שדואגים לכך שהוא יהיה נוח, כייפי, ועונה על כל צרכי העובד? זו בדיוק זו עבודתה של דלית בן טובים, יועצת ארגונומית ואחראית על כל תחום הבריאות של עובדי Google ישראל.

     

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

     

    בן טובים אחראית לגוון את שפע האוכל הקיים במטבח המשרד, לטיפולים משלימים, כשיאצו, דיקור סיני, וכיוב', למתן אביזרים והדרכה אורגונימיים, ולתחום הכושר. לדבריה, יש אומנם חברות לא רבות אשר דואגים לנוחות הארגונומית של העובדים ולרווחתם - אך שם מדובר בטיפול נקודתי ולא בתהליך יומיומי של טיפול, פיקוח ובקרה.

     "מה מהנה יותר מלראות עובדים מאושרים כי דאגת לרווחתם, ולעבוד בחברה כמו Google?", היא ספק שואלת, ספק קובעת.

     

    "אחד הדברים שאני מלמדת את העובדים שצריך לפצות על כל השעות של הישיבה הממושכת בפעילות אירובית - והם אכן עושים את זה", עונה בן טובים לשאלה האם העובדים בכלל משתמשים בחדר הכושר. אומנם החלטתי שלא לחוות את האימון האירובי, אך על הטיפולים המשלימים, אותם מעניקה לעובדים מטפלת השיאצו עינת שחר, לא יכולתי להרשות לעצמי לוותר - ניסיתי וניהנתי.

     

    "עובד טוב זה עובד שטוב לו"

    "אני דואגת לכך שהעובדים לא יהיו מתוחים, שלא יהיו להם כאבי שרירים כתוצאה מעבודה. מסייעת להימנע מבעיות בשכמות וממתח ולחצים באזור הגב העליון. ככל שהם יהיו יותר רגועים, יהיה להם יותר נוח - וגם העבודה תעשה בראש יותר שקט", אומרת שחר תוך כדי שהיא מעסה את השכמות שלי באופן נמרץ. בן טובים מוסיפה שהטיפול במתיחות או בשרירים כואבים וכיוב' נעשית גם אם מקורה בפעילות העובדים מחוץ למשרד. פשוט כי "עובד טוב זה עובד שטוב לו".

     

    אחרי העיסוי המרענן, חשקה נפשי במשהו לאכול. כשפנינו למטבח גיליתי שעובדי החברה נהנים מכל טוב גם בתחום התזונתי. "כשרק התחלנו ללוות את העובדים היה כאן ג'אנק-פוד מפה ועד מחרתיים, גלידות שוקולדים וכל זה עדיין קיים - אבל דאגנו גם לאוכל בריאותי, לפירות טריים כל יום, למכונה לסחיטת מיץ תפוזים, לבר סלטים - והכל בגובה העיניים, כדי שיהיו יותר חשופים לו", אומרת בן טובים, בעוד אני ממלא פי בגלידת פאדג' של בן אנד ג'רי'ס.

     

    אז אם לשפוט לפי הצ'ופרים, כל משרה בגוגל היא נחשקת, אך דלית מסבירה מדוע לדעתה עבודתה שלה נחשקת במיוחד כשהיא מתבקשת לדרג את הנהתה מהעבודה מ-1 עד 10. "אני נהנית יותר מ-10, אני עושה משהו כיף, שאני אוהבת, עובדת במקום שאני יכולה לממש את הפוטנציאל המקצועי שלי; חלק גדול מהסיפוק שלי בעבודה זה שאני באמת יכולה לראות בעיניים את ההצלחה של מה שאני עושה", היא אומרת.

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים