שתף קטע נבחר

מתכוני בראנץ' מהירים

מחפשים מנות לבראנץ' שמכינים בשיא המהירות? בבקשה. עשר דקות עבודה ואתם מסודרים

שמנת חמוצה של בוקר

המרכיבים:

1/2 גביע שמנת חמוצה רזה

שמן זית משובח

1 עגבנייה בשלה

מלח ים

פלפל שחור גרוס גס

 

אופן ההכנה:

1. הופכים את הגביע עם השמנת לתוך קערת הגשה.

2. חוצים את העגבנייה לרוחב וסוחטים את המיץ עם הזרעים מעל השמנת החמוצה.

3. מפזרים מלח ופלפל שחור ויותקים שמן זית בנדיבות.

4. מגישים עם לחם טרי לניגוב.

 

ביצים ארביאטה

המרכיבים:

שמן זית

מלח גס

פלפל שחור גרוס

2 עגבניות בשלות

2 שיני שום

פלפל ירוק חריף, לפי מידת החריפות הרצויה

פטרוזיליה קצוצה

3 ביצים


ביצים ארביאטה (צילום: בועז לביא)

 

אופן ההכנה:

1. חותכים את העגבניות לקוביות גדולות. קולפים את שיני השום ופורסים אותן דק. חותכים את הפלפל החריף לטבעות דקות.

2. יוצקים שמן זית למחבת, מפזרים פנימה מלח ופלפל גרוס ומחממים.

3. כשהשמן מתחיל להעלות אדים זורקים לתוכו את הקוביות העגבניות ואת פרוסות השום. מטגנים תוך ערבוב עד שהעגבניות מתחילות להשחים.

4. מוסיפים את פרוסות הפלפל החריף ואת הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים קלות.

5. מוסיפים למחבת את הביצים, מקטינים את הלהבה וממשיכים לבשל עד שהחלבון מוצק.

 

המתכונים באדיבות מסעדת "קנטינה"

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים