שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    על עלה: סיגרים במילוי עוף ובמילוי מתוק
    למה להסתפק במילוי מסוג אחד? הסיגרים יכולים להכיל הכל, ממלוח ועד מתוק. דנה אלמוסני מלמדת אתכם איך מכינים עלים ממולאים שמתאימים כמנה ראשונה, תוספת ואפילו קינוח

      

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

    סיגרים במילוי עוף (פסטייה)

    המרכיבים: 

    1 חבילה עלי סיגרים

    500 גרם חזה עוף

    שמן זית לטיגון ולהברשה על הסיגרים

    2-3 בצלים קצוצים

    150 גרם אגוזי מלך ושקדים קלופים קלויים

    1/2 צרור כוסברה קצוצה

    1/2 כפית קינמון

    מלח ופלפל

    ל"דבק":

    5 כפות קמח

    כ-1/3 כוס מים

    תערובת סמיכה

     

    אופן ההכנה:

    1. בסיר עם מים מרתיחים את החזה עוף כ-30 דקות.
    2. מטגנים את הבצל במחבת עד שהוא הופך לשקוף.
    3. נותנים לעוף להתקרר במים כחצי שעה. לאחר הקירור מפוררים את העוף לקערה. אפשר גם לפורר את העוף במעבד מזון בפולסים קצרים.
    4. מערבבים את הקמח והמים לתערובת סמיכה ודביקה.
    5. מוסיפים לקערה את הבצל האגוזים, השקדים, הכוסברה, קינמון, מלח ופלפל.
    6. לוקחים עלה סיגר וחוצים אותו באמצע. מניחים את החלק הרחב של העלה כלפיכם.
    7. מניחים ככף מהתערובת ומפזרים לרוחב. את שני צידי העלה מדביקים ומגלגלים את העלה ומדביקים בעזרת התערובת הסמיכה, ומניחים בתבנית על נייר אפייה.
    8. מחממים תנור לחום של 180 מעלות, מברישים את כל הסיגרים במעט שמן זית ואופים כ- 15 דקות.
    9. ניתן לטגן את הסיגרים בשמן עמוק עד שהם מזהיבים.

     

    סיגרים במילוי שוקולד ותפוחים

    מתכון של השוקולטיירית מורן יטבת רודניק

     

    המרכיבים: 

    1 תפוח גרנד סמיט קצוץ כולל קליפה

    ½ כוס ערמונים קלופים מבושלים וקצוצים גס

    7 כפיות קוואקר (שיבולת שועל)

    2 כפיות גדושות דבש

    2 כפיות סילאן או סירופ מייפל אמיתי

    3 כפות שוקולד לבן

    ½ 2 כפות שוקולד מריר

    8 עלי סיגר חתוכים לחצי

    שמן זית להברשה על הסיגרים.

    ל"דבק":

    5 כפות קמח

    כ-1/3 כוס מים

    תערובת סמיכה

     

    אופן ההכנה:

    1. מניחים בקערה את כל חומרי המלית ומערבבים היטב.
    2. מערבבים את הקמח והמים לתערובת סמיכה ודביקה.
    3. לוקחים עלה סיגר וחוצים אותו באמצע. מניחים את החלק הרחב של העלה כלפיכם.
    4. מניחים כ-2 כפיות מהתערובת ומפזרים לרוחב. את שני צידי העלה מדביקים, מגלגלים את העלה ומדביקים בעזרת התערובת הסמיכה ומניחים בתבנית על נייר אפייה.
    5. מחממים תנור לחום של 180 מעלות, מברישים את כל הסיגרים במעט שמן זית ואופים כ-15 דקות.
    6. ניתן לטגן את הסיגרים בשמן עמוק עד שמזהיבים.
    7. ניתן להגיש בתוספת של גנאש שוקולד (שמנת חמה עם שוקולד מריר מומס ביחס של 1-1) ובתוספת דבש.

     

    דנה אלמוסני היא הבעלים של "קייטרינג DADA - בוטיק של טעמים", בישול ביתי וקייטרינג לאירועים

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים