מאחורי הקלעים: כך נוצרה הפקת השער שלנו
היה יום חם, היו משברים, גם קצת בכי, אבל עם סיוע של וודקה טובה העמידו בר אלון, טליה סול וטל נוי שער גליו לתפארת. זה מה שהלך בסטודיו
את צילומי השער שלנו עם בנות TLV העליזות התחלנו בשעה הלא־סקסית־בעליל 8:30, בסטודיו של הצלם דודי חסון בדרום המפויח של תל אביב, באחד מהימים הכי חמים בשנה. בר, טל וטליה הגיעו באיחור קליל אך עם אנרגיות חיוביות, והתיישבו לסשן רץ של איפור ושיער.
לאיש השיער ליאור גבריאלוב היה חלום, שעיקרו התעללות בשיער של טל וטליה עד שיתקבל מראה של שיער מזוגזג, כאילו נקלע לצמות שפורקו. זה לא עבר בקלות, אבל זה עבר, והשלב הבא - תוספות שיער לבר - כבר תוקתק בלי התרגשות יתרה.
המשבר הבא נרשם בגזרת הבגדים. טליה, שלא הסתדרה עם האאוטפיט שקיבלה, לא עמדה בלחץ ופרצה בבכי, ובר נחלצה לעזרתה והתנדבה להחלפת בגדים זריזה. משם המשכנו לכמה (וכמה) שוטים של וודקה, והתוצאה שהתקבלה, בסופו של דבר, היא שלוש בנות עליזות ומשוחררות, שרוקדות, מתפרעות ומתנשקות על הסט ומוציאות שער לוהט במיוחד.

תעשה לי בוק! דודי חסון מצלם

קחי, תרגעי. הסטייליסטית שרון בונד ובר אלון ברגע חינוכי

וודקה זה טוב. בר וטל במוד הנכון

כדי להיות יפה צריך לסבול. ליאור גבריאלוב מושך לטליה בשיער

יפה לך. בר במראה אופייני


