שתף קטע נבחר

קוסקוס ירקות עם פסטרמה

מחפשים מתכון שישנה מעט את הקוסקוס המסורתי של יום שישי? השף שאול בן אדרת מראה לכם מה עוד אפשר לעשות עם קוסקוס. מתכון עם טוויסט

 

קוסקוס ירקות עם פסטרמה של פעם זוגלובק

 

 

מצרכים

חבילת קוסקוס מהיר

2 כפות קוביות גזר

2 כפות קוביות סלרי

2 כפות קוביות תפוחי אדמה

4 פלפלונים

2 זוקיני

5 גבעולי אספרגוס

גרגירים מתירס אחד טרי

1 כוס מיץ תפוזים

1 מקל קינמון

2 כפות בצל קצוץ

150 גרם נתח שלם של פסטרמה זוגלובק שקונים במעדנייה במשקל

1 שקית מיני קבנוס של זוגלובק

 


 

אופן ההכנה
שופכים לקערה שקית קוסקוס, מוסיפים שתי כפות שמן זית, מלח ופלפל.

מוסיפים כוס מים חמים מערבבים היטב ומכסים את הקערה עם נייר כסף.

ממתינים 5 דקות והקוסקוס מוכן.

מטגנים במשך 2 דקות במחבת עם 2 כפות שמן זית את הקבנוס ואת כל הירקות עם מקל הקינמון.

מוסיפים כוס מיץ תפוזים. חותכים את נתח הפסטרמה לצורת סטייקים בעובי 1 ס"מ.

מוסיפים לתבשיל ומבשלים כדקה נוספת.

להגשה, עורמים ערימה של קוסקוס מניחים את תערובת הירקות ומעל את נתח הפסטרמה של זוגלובק.

 

 

 

בתאבון

 

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים