שתף קטע נבחר
 

איטליה הקטנה: פסטה ברוקולי ועגבניות

אם אתם מחפשים משהו קליל לארוחת צהריים ביום נעים, הנה מתכון פשוט למנה בצבעי הדגל האיטלקי - אדום, לבן וירוק - פסטה עם ברוקולי ועגבניות מיובשות ברוטב שמנת

פסטה ברוקולי ועגבניות מיובשות ברוטב שמנת חרדל

המרכיבים:

250 גרם פסטה

1/2 1 כוסות פרחי ברוקולי

1/3 כוס עגבניות מיובשות, קצוצות

3 שיני שום, כתושות

1/4 כוס חרדל דיז'ון

1 קופסה שמנת לבישול

גבינת פרמזן (אופציונאלי)

מלח

פלפל

 

אופן ההכנה:

  1. במחבת גדולה מביאים את השמנת לרתיחה קלה, ברגע שמתחילות בועות, סוגרים את האש, מניחים להצטנן.
  2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, 2 דקות לפני סיום בישול הפסטה, מוסיפים את פרחי הברוקולי והעגבניות המיובשות ומבשלים יחד. מסננים מהמים.
  3. מוסיפים לשמנת המבושלת את השום הכתוש ואת החרדל ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מוסיפים את הפסטה, הברוקולי והעגבניות המיובשות לתערובת השמנת-חרדל ומערבבים עד לכיסוי מלא של הפסטה והירקות.
  5. מפזרים פרמזן מעל ומגישים.


פסטה עם ברוקולי ועגבניות מיובשות ברוטב שמנת-חרדל (צילום: MCT)

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים