שתף קטע נבחר

אסאדו לארבעה סועדים

קאסה דו ברזיל מציגה מתכון מנצח להכנת אסאדו לארבעה

מצרכים:

1 ק"ג אסאדו

קורט טימין

2 שיני שום כתוש

מלח ופלפל לפי הטעם

עלי דפנה

כוס מים


 

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות, מכניסים את האסאדו עם כל החומרים לתנור למשך שעה, מכוסה בנייר כסף. כעבור שעה מוציאים את נייר הכסף ומשאירים 20 דקות נוספות בתנור. בתיאבון!

 

טיפים להכנת אסאדו

  1. חלקים מומלצים לאסאדו: מספר 3, צלעות.  
  2. בתנור ביתי עדיף לחמם לטמפרטורה של 200 מעלות למשך 30 דקות. כעבור חצי שעה להנמיך את הטמפרטורה ל-150 מעלות ולהשאיר הבשר למשך שעה בתנור. כך יוצא הבשר רך מבפנים וקריספי מבחוץ. 
  3. לקבלת טעם משובח יש להשרות את האסאדו יום לפני ההכנה עם כל החומרים.

 

לכל כתבות שנדי טיים

לזירת הבראנצ'ים הטובים ביותר של שנדי

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים