שתף קטע נבחר

מרוקאית עם טאץ' של שף: עסקית במסעדת אורו

אוכל מרוקאי זה הרבה יותר מקוסקוס ומפרום. מסעדת השף הכשרה הזו עושה לאוכל המרוקאי את הכבוד המגיע לו, באווירה יוקרתית ומקצועית. קפצו לביקור במסעדת אורו ברחובות, ותבינו בדיוק למה הכוונה

העסקית של מסעדת אורו תותיר אתכם עם זכרונות וטעמים נהדרים: עם הגיעכם למסעדה יוגש לכם לחם הבית, חם ופריך, בליווי מטבלים הנעשים במקום. למנה ראשונה תוכלו לבחור בין מטבוחה מרוקאית מעגבניות תמר, סלט עגבניות "עצבני" עם פלפל חריף ולימונים קצוצים, סלט חסות, עגבניות שרי וסלילי בטטה, תבשיל נתח עגל ועדשים חומות, ועוד.


מסעדת אורו

 

לעיקריות תוכלו לבחור בין אחד מתבשילי הטאג'ין המסורתיים, או אחת ממנות הגריל דוגמת "סימפוניה לטלה": שתי צלעות טלה צרובות בגריל, בשילוב קבב טלה ותאנה ממולאת בבשר טלה קצוץ; "עוף מרקש": חזה עוף מטוגן וממולא בבשר עגל ושברי פיסטוק; "אורו טופ": שכבות פילה בקר, צנימי פילו, נתחי כבד אווז ותאנה במילוי בשר טלה קצוץ, ועוד.

 

באורו עושים לאוכל המרוקאי כבוד, ואחרי העסקית של המסעדה גם אתם כבר תזכרו שאוכל מרוקאי זה הרבה יותר ממטבוחה.  

 

אוכל מרוקאי זה פשוט?

לאוכל מרוקאי יצא, שלא בצדק, שם של אוכל ביתי ופשוט. אבל המטעמים של המטבח המרוקאי מורכבים הרבה יותר משנדמה בתחילה. זאת היתה גם נקודת המוצא של שף מסעדת אורו, הממוקמת על גבול נס ציונה-רחובות. אורו היא מסעדת שף כשרה, בראשותו של השף אליאב צברי, שלקח את המנות המרוקאיות הקלאסית והעניק להן אינטרפרטציה מודרנית ומעניינת.

 

חובבי הטעמים האותנטיים, שמבקשים לסעוד באווירה יוקרתית ונעימה, גילו את המסעדה זה מכבר, ורבים מגיעים אליה גם בשעות הצהריים בזכות העסקיות הנהדרות שהיא מציעה.

 

עם הגיעכם לאורו, יוגש לכם לחם הבית, חם ופריך, בליווי מטבלים הנעשים במקום. למנה ראשונה תוכלו לבחור בין מטבוחה מרוקאית מעגבניות תמר, סלט עגבניות "עצבני" עם פלפל חריף ולימונים קצוצים, סלט חסות, עגבניות שרי וסלילי בטטה, תבשיל נתח עגל ועדשים חומות, ועוד מטעמים מפתים.

 

אבל רגע – גולת הכותרת נמצאת במנות העיקריות של אורו. כאן תוכלו לבחור בין אחד מתבשילי הטאג'ין המסורתיים - קדירת בשר ראש וגרגירי חומוס על מצע קוסקוס, טאג'ין קבב עוף ונתחי ארטישוק, תבשיל כבש וירקות שורש, ועוד.

 

מי שמעדיף את אחת ממנות הגריל, יוכל לבחור בין "סימפוניה לטלה": שתי צלעות טלה צרובות בגריל, בשילוב קבב טלה ותאנה ממולאת בבשר טלה קצוץ; "עוף מרקש" : חזה עוף מטוגן וממולא בבשר עגל ושברי פיסטוק; "אורו טופ": שכבות פילה בקר, צנימי פילו, נתחי כבד אווז ותאנה במילוי בשר טלה קצוץ, ועוד מנות גריל מקוריות ומתובלות.

 

אם עוד לא ביקרתם באורו תיאלצו להאמין לנו: המנות כאן לא היו מביישות אף סבתא מרוקאית. והתענוג גדול כפליים כשמחיר הארוחה העסקית כמחיר המנה העיקרית בלבד. המסעדה עצמה מתאפיינת בעיצוב קלאסי ובצבעים בהירים, השירות אדיב ומסביר פנים, כיאה למסעדת שף. והאוכל? פשוט זהב טהור.

 

מסעדת אורו

אופנהיימר 2, פארק המדע, רחובות 08-9316617

הארוחות העסקיות מוגשות בימים א'-ה' בין השעות 11:30-17:00

מחיר העסקיות כמחיר המנה העיקרית.

 

לכל כתבות שנדי טיים

לזירת הבראנצ'ים הטובים ביותר של שנדי

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים